.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ...

Hybrid View

Град
    градския кенеф

...

...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ами ти си тъп/а..........

като ти е най-добра приятелка (как може изобщо така да я наричаш) как изобщо ти е хрумнало да говориш така.Като не ти харесва ходи с мазните кифли с обем-кофа и с 10122019 тубички фон дьо тен ...аман от заблудени същества!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    градския кенеф
    Да разбира се аз съм тъпа... благодаря че ми помогна... страшно много ... и защото искам помощ от вас аз съм тъпа..може би съм тъпа за това , че очевидно на света няма хора, които да ти помогнат, а и кфо съм казала за нея , че е пич ли...да бе тва е обида...

Град
    градския кенеф
    плс хелп не ме обиждайте - ако искате направете тема sawfan sux

mi taka iska da hodi puk i tq e na 13 ko iska6 damqza na nqkva 19 g li

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не знам за нея, ама ти си грозно, та чак противно клъощава... (ако профилът е твой)
    И не разбирам смисъла на темата.След като е "пич", какво значение има външният и вид ? Или не се чувстваш комфортно с грозна приятелка ? Ако тя не е комплексирана и няма проблем с контактите си с хора, то проблемът не е в нея....

Град
    градския кенеф
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Не знам за нея, ама ти си грозно, та чак противно клъощава... (ако профилът е твой)
    И не разбирам смисъла на темата.След като е "пич", какво значение има външният и вид ? Или не се чувстваш комфортно с грозна приятелка ? Ако тя не е комплексирана и няма проблем с контактите си с хора, то проблемът не е в нея....
    1.tfa na snimkata ne sym az - az sym 7 klas i naskoro se premestih ot daskaloto zaradi semeistfoto mi ,a tq e 6ti , tfa do neq ne sym az,koga stanahte qsnovidki 4e 4ak men me vidqhte, a i tq ima dosta problemi s ob6tyvaneto vsi4ki katy q vidat i vikat - taq kolky e kosmata , ei mystak , pyk i ne mi e edinstvenata BFF az imam dosta na moqta vyzrast ... вие не разбирате ли бе хора , когато ме пипне ми става гнусно , особено кат е яла чипс и и лепка некфо

pyk i dokolkoto znam taq e po-debela ot momi4eto do neq

Град
    в мечтите ти
    Вече и в приятелството ли външният вид стана решаващ? Аз мислех, че е само за връзките...
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

nasqkade stana za jalost vie puk v tozi forum 6te se izbiete .... i ko kat e mngo klio6tava ko te zasqga tebe kva e 6to e se pak //

abeeee spored men nemoje da ima 4ak tolkova otvratitele 4ovek,taka 4e ima dva varianta ili ti da preuvelichavash ili tq da se mrazi 6tom ne predpriema nishto no dori i da e taka opitai se da i pomognesh nali ti e fr

Град
    40 Miles from the Sun
    Мисля, че ще е най-добре първо да пораснеш. Тъй като ти си малка и въобще не осъзнаваш за какво говориш. Малка си и неща като приятелство и любов не те вълнуват толкова, но е модерно да се правиш, че не е така, и затова възприемаш нещата по различен начин. Няма да разбереш, затова няма да обяснявам повече. Просто ако ти е толкова противна, намекни и' ЛЕКО да направи нещо по въпроса. Пък и не вярвам връзката ви да е толкова силна, щом твърдиш, че имаш още много приятелки като нея и т.н. (;

П.С. По принцип бих се заяла и бих казала, че всеки си има своя чар и т.н., но днес видях най-грозния човек ever! Нали се сещате как в комедии тип "Страшен филм" все има някви грозни хора, дето са адски противни и т.н.? Е, тя беше точно такава! С мустак и брада,огромна бенка над горната устна (ама огромна огромна!), криви и отвратително жълти (с лек нюанс на зелено) зъби, а килограмите и' бяха далеч над приемливото! Оф, не искам да говоря така, ама направо ме изплаши тва момиче... :/

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе айде пак моралистите взеха да пишат.
    Ако е така както обяснява, тва да си имаш мустаци, косми под мишниците и т.н., ми чакайте бе хора, аз да не живея преди 100 години.Това си е въпрос на лична хигиена.Човека не иска да е неква "кифла" или нещо такоа.
    По темата: кажи й кво мислиш, просто като приятелски съвет
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Ако е така както обяснява, тва да си имаш мустаци, косми под мишниците и т.н., ми чакайте бе хора, аз да не живея преди 100 години.Това си е въпрос на лична хигиена.Човека не иска да е неква "кифла" или нещо такоа.
    +1! Не опира въпроса на самата и грозата. То момичето кат не се поддържа, като не се епилира и не си почиства лицето, като не си скубе веждите, най-малкото тя самата не се уважава, ся айде понеже сме печени по характер всички да тръгнем космати и миризливи. Все едно ако ваша приятелка е такава ще се доближите до нея, най-малкото, ще ви е гнус бе. Айде стига морал четохте ами се замислете наистина. Поговори с момичето и обясни възможно най-деликатно.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    +1! Не опира въпроса на самата и грозата. То момичето кат не се поддържа, като не се епилира и не си почиства лицето, като не си скубе веждите, най-малкото тя самата не се уважава, ся айде понеже сме печени по характер всички да тръгнем космати и миризливи. Все едно ако ваша приятелка е такава ще се доближите до нея, най-малкото, ще ви е гнус бе. Айде стига морал четохте ами се замислете наистина. Поговори с момичето и обясни възможно най-деликатно.
    +1 .. напълно съм съгласна с тези мнения ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си