.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

... Aй да тръгнем /ходим/...?

Не ви ли е малко тъпичък въпроса 'Ай да ходим... или Искаш ли да станем гаджета? мен лично ммного... но все пак искам да видя и вашите мнения ?
    Не вярвай, че раят са звездите, че адът е далеч, а вярвай че аз те обичам и всеки миг мисля за теб!
    (h) :love:

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami 6om tolkova ti e tupo,izmisli ne6o drygo!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    По балкана някъде..
    Целуфката изразявса според мен най-добре но зависи от случая на купон може само да е забивка например.. Но ако сте излезнали само 2мата и сте някаде на хубаво романтично място без да сте употребявали алкохол...
    ACϟDC

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Съгласна съм с предишния пост. Понякога фактите са достатъчни за да се досетиш,не е нужно да питаш..
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    Враца
    Тъпичко е, да

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Този въпрос не ми е задаван от има няма 5 години

По добре звучи "Искаш ли да се яздиме " . Внимание:Не е хубаво на първа среща

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от mal4ugan4o
    По добре звучи "Искаш ли да се яздиме " . Внимание:Не е хубаво на първа среща
    май изобщо не е "хубаво"
    звучи някак селско!
    <N>

адски тъп въпрос наистина

Град
    Дълбините на канала :D
    Не толко тъпо,колкото детинско.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Това , ако някой ме попита , реакцията ми ще е нещо подобно

Супер фен
    Прегръдката или по-скоро целувката са много по-добри варианти от този тъп въпрос.

И аз смятам, че прегръдка и целувка са напълно достатъчни и казват много повече...

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Целуфката изразявса според мен най-добре но зависи от случая на купон може само да е забивка например.. Но ако сте излезнали само 2мата и сте някаде на хубаво романтично място без да сте употребявали алкохол...
    абе и тва не винаги е гаранция. След 3-4 излизания вече и при въпроса искаш ли да сме официално заедно вече си е друго.
    На мен последния път като ми "предложиха" ми казаха-запомни тази дата защото от тук нататък си само моя и не те давам на никой друг! :P
    Обаче "Айде да ходим/тръгнем" ми звучи мн детски вече...на къде сме "тръгнали",на разходка?!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    да ,за мен е тъпо.Изглежда детско-''искаш ли да сме гаджета?''-това ми харесваше в 6-ти клас
    По-добре е да те питат: ''искаш ли да си с мен?'' или ''Искаш ли да пробваме дали ще се получи м/у нас?'' или нещо от сорта -това си е за по-сериозните хора с по-сериозни намерения.Поне от моя гледна точка.

Град
    между две женски бедра....
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Този въпрос не ми е задаван от има няма 5 години
    како искаш ли да ходим

Цитирай Първоначално написано от sugarbaby_
    И аз смятам, че прегръдка и целувка са напълно достатъчни и казват много повече...
    Емии зависи...аз съм излизала на срещи с момчета,в смисъл само двамата,имало е прегръдки и целувки,но за мен това не означава,че ходим.Но пък и тва Айде си станеме гаджета е супер тъпо и детско... Например сегашният ми приятел ми беше казал,че иска да е с мен и съответно и мен ме попита.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Тъпи са тия.Аз съм момче и предпочитам - Влюбен съм в теб, не издържам вече!?!?!?!?!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Дам, тъпо изглежда. В повечето случаи се подразбира, че сте заедно ;>
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Най-удачния въпрос според мен е "Искаш ли да си с мен?" ако изобщо ще питаш но една целувка е нещо много по романтично и хубаво от колкото изтърканите въпроси..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

tova ai da hodim mi zvuchi se edno 6e hoda s baba mi do zelenchukoviq... kakty kazaha po gore mn e detinsko i po dobre da e ne6ty ot sorta iska6 li da sme zaedno... i t.n.

Град
    Там, където е сърцето...
    Като имаме предвид мързела на днешната младеж определено това "ай,да ходим" е тъпо, дай напрао да си лежим
    Сериозно: добре звучеше в 5ти клас, но за по-улегнали хора е доста детинско...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Не, не е тъпо, но е страшно детинско и въобще не е оригинално..
    Само децата си мечтаят за тези думи, защото умът им не побира повече от държенето за ръка ... ах спомени, спомени

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Детската градина... "Искаш ли да сме гаджета" - то тука самата дума гаджета е вече детинска. Смешно е, когато някой каже "Ще излизам с гаджето ми", вместо това "Ще излизам с приятелката ми". Аз няма какво да добавя освен едно +1 за горните постове.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от relax4o
    Детската градина... "Искаш ли да сме гаджета" - то тука самата дума гаджета е вече детинска. Смешно е, когато някой каже "Ще излизам с гаджето ми", вместо това "Ще излизам с приятелката ми". Аз няма какво да добавя освен едно +1 за горните постове.
    Точно това имам предвид, някой като ме попита "имаш ли си гадже" и ми става супер смешно, то просто самата дума е смешна като се замисли човек... Е зависи в кой клас си...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си