- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ... Aй да тръгнем /ходим/...?
Не ви ли е малко тъпичък въпроса 'Ай да ходим... или Искаш ли да станем гаджета?мен лично ммного... но все пак искам да видя и вашите мнения ?
Не вярвай, че раят са звездите, че адът е далеч, а вярвай че аз те обичам и всеки миг мисля за теб!
(h) :love:
ami 6om tolkova ti e tupo,izmisli ne6o drygo!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Целуфката изразявса според мен най-добре но зависи от случая на купон може само да е забивка например.. Но ако сте излезнали само 2мата и сте някаде на хубаво романтично място без да сте употребявали алкохол...![]()
ACϟDC
Този въпрос не ми е задаван от има няма 5 години![]()
По добре звучи "Искаш ли да се яздиме " . Внимание:Не е хубаво на първа среща![]()
май изобщо не е "хубаво"Първоначално написано от mal4ugan4o
звучи някак селско!
<N>
Това , ако някой ме попита , реакцията ми ще е нещо подобно![]()
Прегръдката или по-скоро целувката са много по-добри варианти от този тъп въпрос.![]()
И аз смятам, че прегръдка и целувка са напълно достатъчни и казват много повече...![]()
абе и тва не винаги е гаранция. След 3-4 излизания вече и при въпроса искаш ли да сме официално заедно вече си е друго.Първоначално написано от FlashMX
На мен последния път като ми "предложиха" ми казаха-запомни тази дата защото от тук нататък си само моя и не те давам на никой друг! :P
Обаче "Айде да ходим/тръгнем" ми звучи мн детски вече...на къде сме "тръгнали",на разходка?!
како искаш ли да ходимПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Емии зависи...аз съм излизала на срещи с момчета,в смисъл само двамата,имало е прегръдки и целувки,но за мен това не означава,че ходим.Но пък и тва Айде си станеме гаджета е супер тъпо и детско... Например сегашният ми приятел ми беше казал,че иска да е с мен и съответно и мен ме попита.Първоначално написано от sugarbaby_
Тъпи са тия.Аз съм момче и предпочитам - Влюбен съм в теб, не издържам вече!?!?!?!?!
Дам, тъпо изглежда. В повечето случаи се подразбира, че сте заедно ;>
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Най-удачния въпрос според мен е "Искаш ли да си с мен?" ако изобщо ще питаш но една целувка е нещо много по романтично и хубаво от колкото изтърканите въпроси..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
tova ai da hodim mi zvuchi se edno 6e hoda s baba mi do zelenchukoviq... kakty kazaha po gore mn e detinsko i po dobre da e ne6ty ot sorta iska6 li da sme zaedno... i t.n.![]()
Като имаме предвид мързела на днешната младеж определено това "ай,да ходим" е тъпо, дай напрао да си лежим![]()
Сериозно: добре звучеше в 5ти клас, но за по-улегнали хора е доста детинско...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не, не е тъпо, но е страшно детинско и въобще не е оригинално..
Само децата си мечтаят за тези думи, защото умът им не побира повече от държенето за ръка ... ах спомени, спомени![]()
Детската градина... "Искаш ли да сме гаджета" - то тука самата дума гаджета е вече детинска. Смешно е, когато някой каже "Ще излизам с гаджето ми", вместо това "Ще излизам с приятелката ми". Аз няма какво да добавя освен едно +1 за горните постове.
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Точно това имам предвид, някой като ме попита "имаш ли си гадже" и ми става супер смешно, то просто самата дума е смешна като се замисли човек... Е зависи в кой клас си...Първоначално написано от relax4o
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..