.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Град
    Генерал Тошево
    Цитирай Първоначално написано от sugarbaby_
    И аз смятам, че прегръдка и целувка са напълно достатъчни и казват много повече...
    ами ако човека е много по висок от тебе тогава кфо се прай?
    ..Sex,Drugs and Rock&Roll..

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от portykalche
    Цитирай Първоначално написано от sugarbaby_
    И аз смятам, че прегръдка и целувка са напълно достатъчни и казват много повече...
    ами ако човека е много по висок от тебе тогава кфо се прай?
    Излиза се от филма.
    Ама ако страда от гигантизъм вече не знам.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Цитирай Първоначално написано от mal4ugan4o
    По добре звучи "Искаш ли да се яздиме " . Внимание:Не е хубаво на първа среща
    май изобщо не е "хубаво"
    звучи някак селско!
    Затуй пък на село е много вървежно и без да се познавате
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Цитирай Първоначално написано от KadifWerewolf
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Цитирай Първоначално написано от mal4ugan4o
    По добре звучи "Искаш ли да се яздиме " . Внимание:Не е хубаво на първа среща
    май изобщо не е "хубаво"
    звучи някак селско!
    Затуй пък на село е много вървежно и без да се познавате
    xaaxxaxax
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

тъпа тема... тъп въпрос....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Да..тъпо е.
    'Айде да ходим?
    Искаш ли да станем гаджета?

Абе хвани си момичето,целуни гоо... и т'ва е.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Цитирай Първоначално написано от relax4o
    Детската градина... "Искаш ли да сме гаджета" - то тука самата дума гаджета е вече детинска. Смешно е, когато някой каже "Ще излизам с гаджето ми", вместо това "Ще излизам с приятелката ми". Аз няма какво да добавя освен едно +1 за горните постове.
    Точно това имам предвид, някой като ме попита "имаш ли си гадже" и ми става супер смешно, то просто самата дума е смешна като се замисли човек... Е зависи в кой клас си...
    Само че тук се получава и една голяма голяяяяма двусмислица.Наистина ли не може да съществува приятелство между момче и момиче?Задължително ли е всяко момиче да има един приятел и всяко момче да има една приятелка.Не може ли момчето да има повече приятелки,а момичето повече приятели.Задължително ли е да ходят с всички.И аджеба като кажеш че излизаш с прителя/приятлката си на кафе,това какво ще рече ако някои не те познава.Че излизаш с приятеля/приятелката приятел/приятелка или пък с приятеля/приятелката гадже.Не мислите ли че се получава малко двусмислено и неточно.

П.П.По на баба ми времето се е казвало любовник/любовница.

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Много тъп вапрос. Може би както по горе казаха "изкаш ли да сме заедно" ... Като се замисля наистина звучи мноого детско
    Always wanna play but never wanna loose

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Цитирай Първоначално написано от relax4o
    Детската градина... "Искаш ли да сме гаджета" - то тука самата дума гаджета е вече детинска. Смешно е, когато някой каже "Ще излизам с гаджето ми", вместо това "Ще излизам с приятелката ми". Аз няма какво да добавя освен едно +1 за горните постове.
    Точно това имам предвид, някой като ме попита "имаш ли си гадже" и ми става супер смешно, то просто самата дума е смешна като се замисли човек... Е зависи в кой клас си...
    Само че тук се получава и една голяма голяяяяма двусмислица.Наистина ли не може да съществува приятелство между момче и момиче?Задължително ли е всяко момиче да има един приятел и всяко момче да има една приятелка.Не може ли момчето да има повече приятелки,а момичето повече приятели.Задължително ли е да ходят с всички.И аджеба като кажеш че излизаш с прителя/приятлката си на кафе,това какво ще рече ако някои не те познава.Че излизаш с приятеля/приятелката приятел/приятелка или пък с приятеля/приятелката гадже.Не мислите ли че се получава малко двусмислено и неточно.

П.П.По на баба ми времето се е казвало любовник/любовница.
    Знаех си, че някой ще напише това

Ами виж сега. Ако слушаш добре човека ще разбереш за какво говори. Ако каже "Ще излизам с приятелката МИ" тогава се разбира, че ще излиза с "гаджето"(). Ако кажеш "Ще излизам с една приятелка" тогава пък се разбира, че излизаш с обикновена приятелка, а не с "гаджето". Всичко се разбира... зависи как го кажеш...
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Разбихте ме. Аз досега все така ги питам дамите.

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Разбихте ме. Аз досега все така ги питам дамите.
    Еми който както иска. Не е закон това, така че...

Град
    < 33
    Уаау колко "ИНТЕРЕСНА" тема ...
    ... ест ,че е тъпо , за кфо изобщо питаш ?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Ти не гледай темата. Важното е да има отговори в нея

дасдас

Добре казвате целунете ги там тва онва ала бала... ами ако не сме сигурни че и от другата страна ни харесват и изпитват същото , тогава кво правим ?

Offf tfa ae da hodim naistina e adski typo, pone az ne go priemam za zrqlo ami ako iskash da si s nqkoi vse pak trqbva pyrvo da ima zaribqvki, tfa onova da se znae che i ot drugata strana chuvstvata sa vzaimni
    I togava veche to se razbira koga e neshto po- seriozno ot zaribqvki
    lubovta e da dadesh vyzmojnost na nqkogo da te onishtuji, vqrvaiki che toi nqa da go napravi!!!

Offf tfa ae da hodim naistina e adski typo, pone az ne go priemam za zrqlo ami ako iskash da si s nqkoi vse pak trqbva pyrvo da ima zaribqvki, tfa onova da se znae che i ot drugata strana chuvstvata sa vzaimni
    I togava veche to se razbira koga e neshto po- seriozno ot zaribqvki
    lubovta e da dadesh vyzmojnost na nqkogo da te onishtuji, vqrvaiki che toi nqa da go napravi!!!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз отдавна вече минавам без този въпрос.Ако трябва да съм честна момчето,с което съм сега не ме е питало нищо подобно.Просто една вечер той ме покани на сраща,подари ми колие с първата беква от името му,а аз видах,че той носи такова с моята буква.На другия ден казахме на приятелите,че сме двойка и така.Понякота просто не се налага да казваш нищо конкретно.

Re: дасдас

Цитирай Първоначално написано от Rompee
    Добре казвате целунете ги там тва онва ала бала... ами ако не сме сигурни че и от другата страна ни харесват и изпитват същото , тогава кво правим ?
    +1
    There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
    a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
    between love and hate.

не им звучало зряло, било детско вие на колко сте повечето? 100% на по 13-16. така че няма кво да ви притеснява.
    а и тия прегръдки и целувки могат да не бъдат разбрани по 1 и същи начин от 2мата. ти може да си мислиш, че ходите, тя обаче въобще да не е на това мнение

ако ми задат такав вапрос мн ще се смея и ще си трагна

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако си на 10 е много забавно...но иначе е много тъпо...

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Най-удачния въпрос според мен е "Искаш ли да си с мен?" ако изобщо ще питаш но една целувка е нещо много по романтично и хубаво от колкото изтърканите въпроси..
    +1
    Но ако си 5 клас и " Ай да ходим върши работа "

Ами при моя случай .. Казах и по скайпа че искам да говоря нещо с нея ии понеже имах навика кадето е тя там да съм и аз и знаех къде ще е исках да проверя с кого е там . И на прибиране с 1-н приятел наминах от там и случайно се обърнах и ме видя ... не бях готов още с изказването как да и предложа и направо си умрях от срам ... ии когато дойде и ме попита какво искаше да ми кажеж усещах че ако кажа нищо всичко свършва до тук ..... ии започнах .... : Ами знаеш че те харесвам отдавна и .... мисля че може би има шанс да се случи нещо между нас ..... Тези въпроси искаш ли да ходим или да станем гаджета наистина са детски !

Ай да си седиш у селото и да пораснеш малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си