- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ... Aй да тръгнем /ходим/...?
ами ако човека е много по висок от тебе тогава кфо се прай?Първоначално написано от sugarbaby_
![]()
..Sex,Drugs and Rock&Roll..
Излиза се от филма.Първоначално написано от portykalche
Ама ако страда от гигантизъм вече не знам.![]()
Затуй пък на село е много вървежно и без да се познаватеПървоначално написано от Neftochimic
![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
xaaxxaxaxПървоначално написано от KadifWerewolf
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
тъпа тема... тъп въпрос....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да..тъпо е.
'Айде да ходим?
Искаш ли да станем гаджета?
Абе хвани си момичето,целуни гоо... и т'ва е.
![]()
Само че тук се получава и една голяма голяяяяма двусмислица.Наистина ли не може да съществува приятелство между момче и момиче?Задължително ли е всяко момиче да има един приятел и всяко момче да има една приятелка.Не може ли момчето да има повече приятелки,а момичето повече приятели.Задължително ли е да ходят с всички.И аджеба като кажеш че излизаш с прителя/приятлката си на кафе,това какво ще рече ако някои не те познава.Че излизаш с приятеля/приятелката приятел/приятелка или пък с приятеля/приятелката гадже.Не мислите ли че се получава малко двусмислено и неточно.Първоначално написано от Iv4eTy
П.П.По на баба ми времето се е казвало любовник/любовница.![]()
Много тъп вапрос. Може би както по горе казаха "изкаш ли да сме заедно" ... Като се замисля наистина звучи мноого детско
![]()
Always wanna play but never wanna loose
Знаех си, че някой ще напише товаПървоначално написано от Niakoitam
Ами виж сега. Ако слушаш добре човека ще разбереш за какво говори. Ако каже "Ще излизам с приятелката МИ" тогава се разбира, че ще излиза с "гаджето"(). Ако кажеш "Ще излизам с една приятелка" тогава пък се разбира, че излизаш с обикновена приятелка, а не с "гаджето". Всичко се разбира... зависи как го кажеш...
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Еми който както иска. Не е закон това, така че...Първоначално написано от Cellmate
Уаау колко "ИНТЕРЕСНА" тема ...![]()
... ест ,че е тъпо , за кфо изобщо питаш ?![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Ти не гледай темата. Важното е да има отговори в нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре казвате целунете ги там тва онва ала бала... ами ако не сме сигурни че и от другата страна ни харесват и изпитват същото , тогава кво правим ?![]()
Offf tfa ae da hodim naistina e adski typo, pone az ne go priemam za zrqlo ami ako iskash da si s nqkoi vse pak trqbva pyrvo da ima zaribqvki, tfa onova da se znae che i ot drugata strana chuvstvata sa vzaimni![]()
I togava veche to se razbira koga e neshto po- seriozno ot zaribqvki![]()
![]()
lubovta e da dadesh vyzmojnost na nqkogo da te onishtuji, vqrvaiki che toi nqa da go napravi!!!
Offf tfa ae da hodim naistina e adski typo, pone az ne go priemam za zrqlo ami ako iskash da si s nqkoi vse pak trqbva pyrvo da ima zaribqvki, tfa onova da se znae che i ot drugata strana chuvstvata sa vzaimni![]()
I togava veche to se razbira koga e neshto po- seriozno ot zaribqvki![]()
![]()
lubovta e da dadesh vyzmojnost na nqkogo da te onishtuji, vqrvaiki che toi nqa da go napravi!!!
Аз отдавна вече минавам без този въпрос.Ако трябва да съм честна момчето,с което съм сега не ме е питало нищо подобно.Просто една вечер той ме покани на сраща,подари ми колие с първата беква от името му,а аз видах,че той носи такова с моята буква.На другия ден казахме на приятелите,че сме двойка и така.Понякота просто не се налага да казваш нищо конкретно.
+1Първоначално написано от Rompee
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
не им звучало зряло, било детско![]()
![]()
вие на колко сте повечето? 100% на по 13-16. така че няма кво да ви притеснява.
![]()
а и тия прегръдки и целувки могат да не бъдат разбрани по 1 и същи начин от 2мата. ти може да си мислиш, че ходите, тя обаче въобще да не е на това мнение![]()
![]()
![]()
ако ми задат такав вапрос мн ще се смея и ще си трагна![]()
Ако си на 10 е много забавно...но иначе е много тъпо...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от FancyGirl
Но ако си 5 клас и " Ай да ходим върши работа "![]()
Ами при моя случай .. Казах и по скайпа че искам да говоря нещо с нея ии понеже имах навика кадето е тя там да съм и аз и знаех къде ще е исках да проверя с кого е там . И на прибиране с 1-н приятел наминах от там и случайно се обърнах и ме видя ... не бях готов още с изказването как да и предложа и направо си умрях от срам ... ии когато дойде и ме попита какво искаше да ми кажеж усещах че ако кажа нищо всичко свършва до тук ..... ии започнах .... : Ами знаеш че те харесвам отдавна и .... мисля че може би има шанс да се случи нещо между нас ..... Тези въпроси искаш ли да ходим или да станем гаджета наистина са детски !![]()
Ай да си седиш у селото и да пораснеш малко![]()