.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90

Hybrid View

много тъп въпрос... когато си излизам с някой известно време , то се подразбира . Или зависи от ситуацията можеш да попиташ нещо оригинално .

аз мисля че тези са тъпи и изтъркани мисля че най - одачно е
    Мислиш ли че може да се получи нещо м/у нас ....

Тва "айде да ходим" " и ся кво ходим ли" "искаш ли да сме гаджета" и другите им подобни въпроси са ми толкова смешни ,че не е истина . И ако някой ме пита такова нещо просто ще се счупя от смях и ще му кажа "чао чао намери си някоя второкласничка много ще си подхождате" ... За мен идеалното предложение идва след няколко срещи някоя друга разменнеа целувка и въпрос от сорта на " искаш ли да сме официално заедно" или нещо друго по - оригинално

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Тва "айде да ходим" " и ся кво ходим ли" "искаш ли да сме гаджета" и другите им подобни въпроси са ми толкова смешни ,че не е истина . И ако някой ме пита такова нещо просто ще се счупя от смях и ще му кажа "чао чао намери си някоя второкласничка много ще си подхождате" ... За мен идеалното предложение идва след няколко срещи някоя друга разменнеа целувка и въпрос от сорта на " искаш ли да сме официално заедно" или нещо друго по - оригинално
    според мен тва пък е още по зле

Цитирай Първоначално написано от nezavisim
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    според мен тва пък е още по зле
    Кое му е по - злето ?! Това звучи мн по - зряло ... защото всеки опитен във връзките ( нямам предвти 13 годишнтие дето през 2 семдици са с ново гадже ) знае ,че това е много по добре от нещата като " искаш ли да ходим" и това звучи много по зряло и самоуверено

е сега всеки си има различно мнение ...

Цитирай Първоначално написано от nezavisim
    е сега всеки си има различно мнение ...
    Много ясно Аз съм провърженик на свежите идеи и също така самоуверени и сеирозни .

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Не толко тъпо,колкото детинско.
    +1 тва за децата до 5-6 клас ,ама имма загубеняци и пи-нагоре го използват
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Pσ ∂σвRє уjαѕєη кrαι, σт кσlкσтσ вєzкRαєη yJαѕ...!

Мен пък ме кефи въпроса.
    Харесва ми да ми го задават по някакви начини, оригинални особено -.-
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

мхм тъпо ама кфо да се прави .. ШАНС

Айде да ходим е адски изстъркано ,когато излизате достатъчно дълго време заедно ,то си се подразбира ,не сме второкласници за да не се усетим за какво иде реч Но ,може са се ползва и "Кога ще те взема вече само за мен ? " Полудяваш като го чуеш

Wanting, needing, waiting
    For you to justify my love
    Hoping, praying
    For you to justify my love

със предния ми авер бе6е бая странно..смисъл един ден отидах и го целунах незнаех каква 6те му е реакцията ама както и да е целунах го и тои вика ем ко ве4е ходим официално кат го 4ух тва избухнах в смях (истери4ен) Ноо по темата аз съм по деиствията не по думите ако някои иска да ходим да го покаже!!
    Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И къде ще ходим? Ок, да тръгваме ама накъде?

Това са изключително глупави изрази. За щастие не съм ги чувала от както бях 5-ти 6-ти клас.

Досега са ми казвали, че искат да сме повече от приятели, че ме харесват и подобни. Сегашният ми приятел не се наложи да казва нищо - показа ми, че иска да сме заедно.

Ако сега някой дойде и ми каже "Искаш ли да тръгнем" вероятно ще му се изсмея.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Re: ... Aй да тръгнем /ходим/...?

Цитирай Първоначално написано от Krasaveca14
    Не ви ли е малко тъпичък въпроса 'Ай да ходим... или Искаш ли да станем гаджета? мен лично ммного... но все пак искам да видя и вашите мнения ?
    Да наистина ся кат си задам тоя въпрос ми става някси странно и смотано Попринцип винаги намирам такива въпроси които си задавам сама и после ми става ужасно смотано и безмислено Пък от една страна е много смешно
    А, според мен целувката обяснява всичко. Ако при 1- вата целувка не усетиш нищо, значи няма да се получи , а ако изтръпнеш значи ще има бъдеще м/у двамата. Ае ся някои ще отрекат, но т'ва си е факт!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си