.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Луничкиии

Луничкиии

Искам да попитам как да премахна луничките си или поне да ги залича малко? Знам, че в козметичните салони има някаква процедура за премахване на лунички, някой ако знае нещо повече, нека го сподели. И за да не виждам мения от рода на "Защо искаш да ги махнеш, някои хора мечтаят за лунички..." еми не ми харесват, честно казано... като петна са, иначе съм виждала хора с малки точици по бузките и са много сладки, ама мойте не са малки точици...

Град
    Wonderland
    Има различни избелващи кремове,но аз не ти препоеъчвам да ги използваш,защото изсушават до голяма степен кожата,пробвай с краставица или лимон,но не гарантирам,че ше се премахат,аз имам лунички,зимата се махат,а лятото пак излизат,просто е такъм пигментът на кожата ми и не ме интересува

Супер фен Аватара на sladkalady
    Каквото и да правиш няма да се махнат напълно.Аз също имам лунички и съм пробвала какво ли не но почти няма ефект.Сега използвам избелващ лосион и крем и има съсем малък ефект.Ако искаш се пробвай да ги прикриеш със фон дьо тен или пудра

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    napravi si "losion" ot sokovete na krastavica, limon i magdanoz
    nanasqi s pamu4en tampon vsqka ve4er ili prez denq kogato ne si na slunce

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

С фон дьо тен се прикриват съвсем малко, да не кажа изобщо... да не говорим за пудрата... А как се казва този избелващ лосион и крем, има ли го в аптеките?

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ами има хора,на които с течение на възрастта започват да им изчезват.Ама за тея процедури и кремове според мен е малко рискованичко

Аз използвам крем за избелване на лунички ACHROMIN и вече спрях да го ползвам, защото имам чувството, че вместо да избеляват, те станаха по-тъмни и ми се появиха бенки...
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Аз също имам лунички и преди много исках да си махна, но нищо не помагаше напълно.В смисъл такъв, че когато се покажа на слънце пак се появяват.А, ако наистина искаш да опиташ да ги махнеш, пробвай с избелваш крем, както казаха по-нагоре.
    .. След мен се свлича всичко като лавина .. не обичам да губя или да деля на половина .. !!

Цитирай Първоначално написано от roxy2
    С фон дьо тен се прикриват съвсем малко, да не кажа изобщо... да не говорим за пудрата... А как се казва този избелващ лосион и крем, има ли го в аптеките?
    Да, има го в аптеките и се казва Биле-ва или нещо такова и струва 3.50 лосиона ми е на същата марка и той струва толкова,но има и по-скъпи избелващи кремове които са към 10-15 лв.Предполагам че от тях ще има по-голям ефект

Избелващите кремове не изсветляват луничките, а тена на лицето, казвам го от личен опит. Пробвала съм много кремове, както и този Биле, но нищо не ги дори изсветлява. Все пак пробвай може при теб да има ефект

Голям фен Аватара на girl4eety
    taNcheto93 на кремовете пише УСПЕШНО ОТСТРАНЯВАТ ЛУНИЧКИ,ПИГМЕНТАЦИИ как тогава само тена
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Photoshop
    Sing my song all night long as I take hits from the bong

аз също имам лунички особенно през пролетта и лятото, но използвам избелващ крем на SORAYA с краставица и лимон. Пробвай го, поне при мен има ефект
    ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...

taka emi momi4eta 4estito magdanos e recentata razpitah i edna moq u4iltelka predi be6e ful s luni4ki maje6e se okolko 4 5 meseca s soka ot magdanos i iz4eznaha lqtoto i izlizali po malko no ne kakto predi majete se sutrin i ve4er i ne propuskaite den za uspe6en rezultat

А искам да попитам, може ли крема да се нанася без преди това да е нанесен лосиона?

da moje no ako nanasq6 i losiona i krema 6te ima po dob1r efekt

Вече толкоОова много съм се отчаяла от тези лунички , че чак не ми се занимава да ти напиша хиляди начини да ги премахнеш ... И все пак опитай с тея неща който ти казаха по - нагоре .. При мене и с магданоз и с Ahromin все имаше по - малък ефект и от двете ...

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Купих си лосиона и крема на Биле-ва... ще видим дали ще има ефект. Ако някой го е ползвал и е имало ефект при него, искам да го попитам след колко време избледняха?

Никой ли няма представа, за колко време се заличават?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от roxy2
    Никой ли няма представа, за колко време се заличават?
    Според мен си е индивидуално при всеки човек
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си