- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Относно кандид. след 7ми клас - приемане в елитни гимназии
здравейте на всички. извинявам се ако е публикувана и друга такава тема, аз просто не я намерих пък и малко трудно се оправям из сайта. въпросът ми е : аз съм от видин и евентуално ще кандидатствам както и във видин, така и в немската гимназия в бургас. търсих навсякъде информация в нета, обаче не намерих отговор на запитванията си. да ви питам, как стават нещата, как да кандидатствам на две места и то в различни градове? пише се като второ желание- бургас, немска ли как? и също ако има някои по-информиран да ми каже дали се държи друг изпит освен бг и мат, има ли нещо по-специално дето трябва да се знае? почвам адски мн да се претиснявам, щото времето наближава иии ми е много на главата. ей, благодаря ви предварително![]()
![]()
![]()
Ехх, малко по-надолу от твоята тема, има такава за кандидатстването, че и вол.2 е даже...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
аха видях, но аз питам за класирането и за бала в немската гимназия и въобще по-елитните гимназии, там нещата са малко по-сложни, трябва да изкараш по-висока оценка. мерси все пак че ме ориентира, хах![]()
![]()