- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ли е или What the f*ck...
Хлътнал съм до уши по едно момиче... просто мисълта за нея ме подлудява... сърцето ми като започне да блъска го усещам в гърлото си... адреналина ми се вдига... почти не мога да спя, просто не мога да я изкарам от главата си... А когато я видя....... по 2 дни не мога да ям нищо.... а тя е толкова безразлична към мене.... Когато опитах да и призная чувствата си ме отряза веднага.... е не съм първа хубост и със тяло на модел...... а тя е красива... Чувството се появи още като я видях за първи път... преди повече от 1 година.... някои приятели ми казват че е само увлечение.... е да го таковам в увлечението толкова време ли да продължава.... Просто толкова неща ми минаха през главата... не мога да ги опиша............ просто незнам до къде ще стигна......
Дайте ми някакъв съвет.... просто ако продължава така ме е страх да не направя някаква глупост със себе си...
Съжалявам, ако съм писал несвързано... просто в главата ми е тотална каша....
Какво да ти кажа,много е хубаво да си влюбен![]()
Хаха...познатооо
Еми незнам как да ти помогна.Аз вземах валериани за сън,опитвах се да ям на сила...Като се сетя ми е смешно,ама тогава вьобще не ми беше до смях.
И така...6 месеца несподелена любов.
А накрая знаеш ли какво стана?Казах му,че съм го харесвала и то се оказа,че сега той ме харесва.Еми кръговрат к'во да правим...
![]()
razbiram teama 6te ti pisne da 4aka6 i da vqrva6 v nevazmojni ne6ta ....vremeto lekuva ili pone pri men be6e taka...
![]()
Най - важното нещо което трябва да направиш е МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ махни я тая глупост любовта тя ще си дойде след време не се хаби![]()
Опитай се да се отърсиш от мисълта за нея.
Намери си някакво занимание, което няма да ти позволява да мислиш толкова много, избягвай да се срещаш с нея.
Не мисля, че след като те е отрязала би могло да се получи нещо между вас .
![]()
Трахизан момко...Първоначално написано от Neet
иначе ще си намериш друга и ще ти мине :Д
ти космяс'i
умирам от болка като слушам ви фолка... ><
RHCP
Не знам приятел, дано да не е някоя самовлюбена фешънка, че няма да те забележи и да се самоизтриеш от този свят.Ще я заправиш някакси, ама ще ти струва скъпо и доста време, което е най-ценното.
И аз така смятамПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
Боклук такъв, един ден като ти дойде на главата ще видиш кой е педала .i.Първоначално написано от Waster
женствен ходи си режи вените, че си бaло мамата... някой 13 годишен детственик вече ше си слага край на живота щото няква друга 13 годишна курвa(може и да не е, не я познавам) го отрязала... къв мъж си ти...Първоначално написано от Neet
Аве Waster всички разбираме че си са напил с вода... поне иди да са наспинкаш да ти мине главоболието...![]()
Always wanna play but never wanna loose
не ми давай наклон на хyя ако обичаш! Ще си пиша както си искам и на който си искам, ти докато си бил в ташaците на съседа аз съм писал у форумОПървоначално написано от vankovvv
![]()
Боклук такъв не съм на 13 доста над твоята възраст съм. Пожелавам ти любовта да те изпере по главата и да има някое лайно което да ти досажда.
От думите ти рзбирам че си некои селяндур ... Ае напреи услуга на форума и бегаи си пасеш овцете
Вие двамата да не си бъркате у дупките?
vankovvv-анален глезоран, научи се да пишеш и тогава ми кажи от къде съм![]()
Neet-още по зле че си над 13 и ревеш като ученичка... да не кажа путкa... Излез навън има и други момичета.
Хаххаха Анален глезоран неам думи...
бъркай си там в пич*то и замалчи
ае със здраве
ходи да лягаш, че сънчо мина. Гледай си там покемоните и недей да пишеш в Любов...Първоначално написано от vankovvv
С малолетен наркоман не може да се спори![]()
пълнолетен съм, искаш ли ножче за венитеПървоначално написано от Neet
![]()
Мхм ясноо пълен тапак...Ще пиша кадето си изкам ... Скрии се зад някои казан за рециклиране...(Покемон ще ги хвани всичките)
нали щеше да лягаш, ще изтървеш покемонПървоначално написано от vankovvv
![]()