- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ли е или What the f*ck...
Не си интересен вече... Явно малобройните гънки на малкият ти мозак са прегряли..Варви да размениш некоя слунка с някоя крава... чао
![]()
Always wanna play but never wanna loose
ти нали отиваше да гледаш хентай?? твоя мозАк явно има доста повече гънки от моя... научи се да пишеш, тогава говори кой колко мозък има![]()
абе мом4е,стегни се малко....да не би да си единствения който е бил влюбен и са го одрязали...и аз съм била като теб,даже в много по отвратително положение ама съм се оправяла
I can't stop myself from loving you <3
Мирише на нещо, какво ли? Абе много е гадно! Позната миризма, даааа на комплекси и предрасъдаци. за Waster става въпрос за по-недосетливите.
А за тебе, авторе, ами кво да ти кажа, много момичета има, все ше се намери некое за тебе, щот си много мил. Напусни с достойство битката без да се прайш на клоун кат й прайш серенади, да й подаряваш цветя (това са превантивни предупреждения, не казвам, че това съм разбрала от изписаното. Просто съм била свидетел на такива истории и повярвай, мнооого е смешно и жалко, ама мноого). Пък за да я забравиш, горните са дали добри съвети.
УСПЕХ![]()
Горкичкия, яко си хлътнал, ноо щом те е отрязала трябва всячески да се опиташ да я отпишеш.
Не си заслужава да се бориш за изгубени каузи. Нали знаеш, че когато една врата се затвори пред нас , се отварят много други, но ние толкова отчаяно гледаме затворената че не забелязваме отворените. Огледай се и ще видиш, че тя НЕ е целия свят, че има много други вратички и че все някоя ще е твоят вход към щастиетоКъсмет
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Благодаря на всички за разбирането. Явно единствения лек е времето...
Waster копеле ебливо пожелавам ти да се влюбиш в педал и заради него да си пръснеш халката
^ да
и все пак.. ВЛЮБЕН СИ!
честито![]()
![]()
с времето ще отмине..ама до тогавааа.. примири се,че не е твоя!