- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм направил гафа :( моля ви дайте още мнения
здравейте на всички моля ви помагайте. Днеска с мойта приятелка правихме секс. При вторя път презерватива се скъса. Немога да съм 100% сигурен дали съм свършил или не, но мисля че не съм. Все пак и купихме Ескапеле,испи го след 4 часа след секса.много ме страх да не съм сгафил. моля ви дайде мнение![]()
![]()
не съм свършил пине така мисля защото тръгнах и спрях
но може нещо да е станало![]()
Спокойно .. Щом е пила хапче няма да има проблеми .. Ескапел е с голям процент на ефикастност .. Но как може да не си усетил дали си свършил или не .. Пази повече приятелката си![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Трябва да купуваш количка вечееБавката на страна щом е изпила хапчето нема Ягоди сичко е ок .Другите пъти копувай някакви по качествени например DUREX , SPORTEX а не някви " млад баща"
Mislq che ne sum no ot panika vi kazvam 4e neznam kakvo stana . a polzvam durex
Случва се и на мене ми се е късал .. Но няма за какво да се притесняваш![]()
Dano e taka mnogo sum se pritesnil.Ne iskam da sasipvam jivota na priqtelkata si .. samo na 18 e ...
И аз съм пила това хапче..И имаше ефект
.. Така че..
mersi mnogo . Ako moje i drugi da si kajat mnenieto 6te sum mnogo blagodaren![]()
Кажи и да си направи и едно тестче след 10 15 дена .. И хайде успехчета![]()
mersi mnogo![]()
о, повярвай ми, няма да съсипеш само неинияПървоначално написано от mellmag
![]()
<N>
да така е ..ама нейния е по-важен. дано нищо да не е станало
щом е пила хапчето няма страшноотдъхни си. е все пак може да си направи и едно тестче да сте сигурни
![]()
mn mi e interesno kak taka ne si razbral da li si svarshil ili ne ??? i shtom e pila eskapel nqma strashno
I'm the one Love me ...
Щом е пила Ескапеле значи няма страшно...Хубаво е че мислиш за нея значи я обичаш ! Хайде с късмет нататък!
п.с. Започни да се усещаш,защото ако стане още веднъж така няма да ти е хубаво а и Ескапеле не се пие като аспирин!колкото и да помага в нужда то и вреди на хормоните , доколкото знам .... гледайте да го избягвате!
а бе вие били ли сте 8-ми клас тва се учи там