- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделете...
Момчета, много ми е любопитно вярвате ли на партньорките си, когато ви казват, че са напълно задоволени... По какво разбирате, че една жена е наистина и напълно задоволена ? Имали ли сте съмнение, че са ви послъгали малко ?
Айде господа вие сте...
Дамите също да се включат и да споделят те дали са послъгвали някой път...
Come out, come out wherever you are...
Не вярвам ... затова бъркам с пръстче да се уверя ....![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Вярвам, да.
Щото виждам как въздействам и знам как да го правя
То си личи, че не преувеличава и не послъгва, тялото го издава ;р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз прекалено редовно си получавам оргазми и ме задоволява напълно ,така че не виждам смисъл да послъгвам![]()
А и да не бях задоволена,пак нямаше да го правя.Предпочитам да намерим решение,отколкото да лъжа,че изпитвам удоволствие и той да си е добре,а за мен едно голямо нищо![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Долових нотка на агресия и бързам да уточня че не обвинявам никой !!!
Питах за еднократни случаи не системно....
Аз и в 3те поста не виждам такова нещоно,ако става въпрос за моя,не съм имала нищо подпбно в предвид.
При мен не се е случвало нито веднъж :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
няма нотка на агресия - това си е самата дружелюбна истина![]()
и пичето горе ^ правилно каза, че си е за ваше добро да си казвате истината :Р
всичко е ток и жица. :>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Както и да е, няма да навлизам в подробности.... сигурно аз съм се заблудила.... Извинения за коетоПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
ako ne sam svar6ila si kazvam,zakvo da laja za da se misli za golqm lubovnik li nahalnika i da ne vkarva staranie..to i bez tva majete po4naha da se pravqt na golqmata rabota i nqkoi sa golemi egoisti v legloto