- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свършвам все по-бързо с всеки изминал секс |-(
здравейте .. значи когато правих секс за първи път .. го правих с момиче дет го е правила и преди и издържах сигурно 2 часа ( а се притеснявах дали ще мога и 10 мин ) ок всичко добре , но нещо напоследак ми става .. свършвам супер бързо , супер бързо ми идва и се стискам , но това не е хубаво ,, бия чикия пак нищо свършвам за 5 мин .. незнам на какво се дължи това , а първите 2,3 издържахх много даже се учуди , но .. сега ..![]()
Набор 92 ли си ?
Come out, come out wherever you are...
Просто го прави повече от един път. Така даже първия път да свършиш бързо, после ще има втори, и трети.... И мацката ще е доволна.
Мацката ти е твърде възбуждаща-спокойно,и аз съм така. Просто като усетиш че имаш сили за още го правете пак![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
точно това ви казвам , преди го правих сигурно по 2 , 3 пъти без да спирам с 5 минутни почивки и издържах час .. сега чикия бия , правя го първия път и втория път пак ми идва бързо.. само с тва момиче съм го правил .. незнам психиката ли е проблем или
.. хелп
![]()
Тренинг и превъзбуда, на мен на такова ми приличаПървоначално написано от Marto_92
![]()
Come out, come out wherever you are...
Ми да речем с 10 мин по бавно 1 4ас 50 мин 40 мин 30 мин 20 мин 10 мин и после не можеш да свършиш радвай се![]()
Прави само секс без чекий и то по-рядко (примерно 2 пъти седмично).
Йога и мъдрост
ами по принцип ,когато едно момче не е правило секс с време свършва брзо , а втория път издържа повече така ,че пробвай преди секс да си бийш една чикия![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
виаграаа после ще искаш да свършваш хахаха![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Да не би да е споменал,че е евреин?Първоначално написано от ubuntureload
Не се притеснява има и по-лошо. Я си представи, че неможеш да свършиш![]()
Знаеш ли както си написал ти "притеснявах се" Еми човек пробвай да се притесняваш смисал спомни си от първия път как ти е било и го повтори щч стане !
е тука паднахПървоначално написано от KuRvI4KaTa98
![]()
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
me tooПървоначално написано от Basketball
![]()
ии сега Курвичката98,значи е наа 11,курвичка и дава големите съвети![]()
![]()
![]()
не можеш да смяташПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
![]()
![]()
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
май си правиПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."