.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

как да си пусна колонките на лаптопа

привет на всички. от скоро имам лаптоп,но не му тръгва нещо звука на вградените говорители. по принцип не съм много на ти с компютри, но мисля че някакви драйвери за звуковата карта да се инсталират, но откъде да се вземат не знам. в комплекта има само за Виста,а аз съм с уиндоус. Благодаря предварително.

Добре де, вече питаха за това. Порови по надолу докатоо не са те махнили.

Къв беше смисъла да му казваш,че по-надоло са питали това,а не му каза направо!?

Ако имаш дискове с драйверите от там най-лесно!Ако не почвай да търсиш из гугъл...не съм много запознат,но аз съм с k-lite най-новите и мисля,че това ще ти стигне

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Къв беше смисъла да му казваш,че по-надоло са питали това,а не му каза направо!?

Ако имаш дискове с драйверите от там най-лесно!Ако не почвай да търсиш из гугъл...не съм много запознат,но аз съм с k-lite най-новите и мисля,че това ще ти стигне
    Има малка разлика между кодеци и драйвери, а мисля че щом човека изобщо не чува звук ще има нужда от драйвери

А за автора на темата: можеш да кажеш какъв ти е модела лаптопа(с точност), за да ти дадем линк и указания към драйверите от които имаш нужда.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Да тези нали ги знам. Пускат една тема и после не я поглеждат. Какъв е смисъла да му се обяснявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си