.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Durex performa

Durex performa

Такааа,нямам кой знае какъв опит,а и не бях правил секс от половин година и снощи се стигна до тва...Някво много го очаквах и имах адското желание да се получи,а и не си мислех изобщо кво може да стане...Тааа сичко беше ок,ама свърших на 2-рата минута и някво много съм се сдухал сега...Тея презервативи ше помогнат ли за следващите няколко пъти,докато си върна формата,а и самочувствието?И ефекта само при момчето ли се усеща или и при двамата щото ако е нещо в лубриканта сигурно няма как действието да се изолирасамо върху пениса (think)?Да казват хора,които са наясно и са ползвали!!!

Ам сложи си един прасни си една (ебаси израза ) и ша разбереш дали има резултат

Ефекта е само върху теб. Приятелят ми няколко пъти взе такива,но ги използва когато е пийнал. Накрая като ползвахме такъв когато беше трезвен никакъв ефект.
    И едва ли действат и на момичето от вътрешната страна на презерватива има нещо твърдо и сякаш постепено се разтапя и край...
    Така ,че няма смисъл пийни малко преди това и се опитай да се настроиш позитивно и тука виж чудото станало без да даваш по 3-4 лв за 1 бр презерватив

...

Да,точно ше съм отишал в тях,ше сме си играли и ше сме се лигавили 2 часа и като се стигне до тва ше извадя един патрон и ше го изпия на екс па после като дишам тежко да я отказвам от живота с алкохолен дъх...Не стаа,тоя метод е за други ситуации...Искам наистина да знам точно какъв е ефекта от тоа кондом...

Град
    София
    Алкохолът в малки количества забавя еякулацията, ма за всеки е различно. А ти не се стряскай, че си свършил толкова бързо - просто се опитай да се контролираш. С повече практика ще го постигнеш. Важно е да докараш до оргазъм и момичето.

...

Именно...И не веднъж в желание да докарам момичето до оргазъм и в концентрацията си даже не съм свршвал аз...А тоя път направо се хванах за главата...И пак казвам...Искам мнения на хора,които са пробвали

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    ебаси кой ви даде да пишете....3-4лв за единия презерватив...айде нема нужда
    И мой човек спокойно карай с обикновени като свършиш ходиш да го миеш слагаш новия и пак помпиш и така докато не ти се свръчкат кайсиите...не е свършил света в крайна сметка щом си свършил ти
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Супер фен Аватара на galu6a
    ема едни оранжеви оребрени те са мн яки имат вкус поне аз така усещам
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

...

Сякви има,ама мене ме интересуват тея...И не някви техники и тн,просто какъв точно е ефекта...

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    ема едни оранжеви оребрени те са мн яки имат вкус поне аз така усещам

яко ги усещаш а

Apffffff Нищо не правят!
    Пробвали сме няколко вида такива и нищо...
    А пък им слагат зверски цени

...

хм...надявах се да има добри отзиви...

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от CocainCocktail
    Apffffff Нищо не правят!
    Пробвали сме няколко вида такива и нищо...
    А пък им слагат зверски цени
    Зверски цени 3лв А по темата ами кво да ти кажа някак некомфортно е, в смисъл можеш да праскаш много време, но на тебе няма да ти е голям кеф..
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

...

Мене не ми пука за моя кеф...А и цената нз кво и е,смисал в нета пише,че е 3лв кутията с 3 кондома...Нз,дано наистина има някъв такъв забавящ ефект...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    След толкова време пости е нормално да свършиш бързо ама защо не повторихте?

...

Еми аз се спеках някъф...А и беше за първи път с нея и си представях да има някви ласки,нещо такова...Щеше да е баси странното да действам наново а и ддз...като стана и загубих желание за квото и да било...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си