- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- При едно момче едрите(дебели) и гъсти вежди чар ли са?
Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
оххх да много е секси пали ме като вида една вежда и екстраПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
Redjep Ivedic n1Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Чаровни ли ... ?!?! По-скоро отблъскващи..
Като не знаете да губите, няма да играете!
e ponqkoga sa izraz na mujestvenost..![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
тоз е убиец
![]()
пффф това че някой си скубе веждите не го прави гей ! Сто пъти по-добре е с 2 изразени вежди отколкото 1 права гадна !!!!!!!!!!!!!!! Ужас..![]()
Еми на някой момичета им отива.. на някой нее.. ако имаш такъв проблем оскоби ги![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Така е!На мен много ми харесват дебели вежди за момче,но не сключени и не обрасли.Придават особена мъжественост и чар.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
Е ако веждите са сключени не ми харесват.Придават бушменски вид.Веднъж обаче видях момче с оскубани вежди като на момиче-беше отврат.Приличаше но педал и направо без думи останах като го видях![]()
Да не са свързани и е добре![]()
наистина зависи как му стоят на лицето. Все пак ако са сляти е хубаво поне по средата между веждите да поотскубнеш косъмчетата. Иначе ако решиш да ги оформиш малко, ама не да ги правиш тънки ами съвсем малко, да не прекалиш.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от Biskfitka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Recep Ivedik RLZ ... няма значение .. какви са веждите
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
За мен е голям минус. Ужасно е и когато момчето дотолкова си е оскубало веждите , че са му по-изваяни от на приятелката му...примерно.
Просто маалко да ги пооправи така , че да не му се слеят веждите (бляк) ии да не са толкова...рунтави![]()
![]()
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Зависи. За мен примерно в повечето случай ми изглежда супер гнусно.
Stay up all night with the stars *
Как може веждите да са ти в чара бе???![]()
Не съм способен да те нареча момче след като проблема ти е там
![]()