.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Искам да съм руса

Здравейте тийнове

Нуждая се от съвет

Естественият цвят на косата ми е кестеняв (но не много тъмен). От отдавна имам мерак да се направя руса, но все не ми стиска! Бях на кичури по едно време, но ги махнах и си останах пак с моя си цвят. Та преди няколко месеца пак ме хвана вълна -РУСО. И аз пак решавам от тъмна да я правя светла. Отивам при фризьорката, обяснявам и .. тя жената ми предложи вместо да ми слага bleach ( незнам как се казва това на Български) да пробваме с боя- всеки месец, по светъл тон боя и уж ще стана руса.
    Въпреки, че знам това колко пари ще ми струва на месец и през колко нюанса на жълтото и оранжевото трябва да мина, аз се съгласих с цел да запазя косата си. ( уж да не се гори толкова много като е без bleach
    И се почна процедурата... Всеки месец ме боядисва с по светла, и по светла боя... и наистина косата ми стана много по светла, но не руса. Минах през какви ли не цветове вече, аман Уважавам си фризьорката наистина много, защото винаги се е справяла много добре и се е опитвала да ми "спаси" косата от моите капризи, Ho..
    Въпроса ми е : Да продължа ли с тази процедура или да отида при друга фризьорка и да ме изруси направо? Възможно ли е с боя да стана руса?!

колко месеца продължава това???Иначе те разбирам..защото като си наумиш нещо искаш да стане веднага...като мен... Но щом си се хванала вече на хорото го изиграи до края.....Ще стане русо..и ще имаш коса..на която русия цвят ще стои много по добре..отколкото на четина

Супер фен Аватара на Di
    щом искаш - бъди руса..
    не се изказвай неподготвен,прасе

mi boqdisai se iska6 puk tuka gluposti pi6e6 otiva6 na frizior i ta bodisvat i si rusa i tgotovo

За русовата дама над моя пост: Моля те недей, че ще си помислят, че всички блондинки са като теб!

Супер фен Аватара на Shia
    С блондор ???

или да те пъхне(ако не го е правила вече) под едни нагреватели,където цвета попива по-качествено и цвета придобива много по-близък вариант до оригинала на опаковката,даже същият

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си