- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми не иска ! : (
Разгледах доста теми и видях, че имам проблем като на bellisima.
Аз съм на 16 години, приятеля ми е на 18.
Значи аз съм готова и съм го питала за секс, обаче той ми казва, че иска да стана по-голяма и неиска да ме мъчиАз чесно казано немога да разбера какво точно иска да ми каже.Казвал ми е, че не му е толкова малък размера и може би ще ме боли ..
Когато сме оставали сами, вечел някъде ми е казвал, че изка да ме тръшне на леглото и да правим любов без да спираме, но ми каза сега не!![]()
Като си облеча нещо късичко и секси направо имам чуството, че отива на седмото небе, но .. неиска.
Моля кажете какво да правя и без обиди ..
Да се отвориш сама с пръсти или той с пръсти като се притеснява че толкова ще те боли![]()
Не, то аз съм си отворена .. просто неиска незнам защо казва ми да порасна с още 1 година ..бил му голям размера(21см)..
Ми кажи му че искаш да ти направи удоволствие и че ако те заболи няма проблем да изчакаш.. а аз не виждам тази 1 година какво променя толкова
Като си отворена какъв е проблема му?
Или той не знае ;д;д;
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мии и аз не виждам голяма разлика ..
И аз това се чудя![]()
Или да хвана го изнасиля както един беше написал![]()
сигурна ли си, че няма и друга причина да не иска
Каква друга да има .. поне ми е казвал, че е тази, но гледам, че напоследак много ме заглежда отзад и се каниПървоначално написано от maybe
![]()
ОТ колко време сте заедно свирки правила ли си му?
не спирай да го предизвикваш тогававсе някога ще се пречупи
![]()
Мии от Нова година, да правила съм му ..
Еее тука лъжеш казваш че казвал че му е голям .. а си му правила свирки демек лъжеш или си тъпами докато му правиш свирки за 3 сек сваляш панталони и гащи и скачаш
Знае... голям му е .... ама тва е несериозноПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Как така той ще определя кога ти да правиш секс след като вече си правила ???
Нещо не ми се връзва.... ако знае че не си девствена какво се прави на Росица Кирилова.... или предпочита свирки пред секс ??????![]()
Питай го защо иска да чакате още една година.... и пак казвам това е несериозно
Come out, come out wherever you are...
Не бе, несериозна е тамата, ама ми стана интересно какво още ще измисли![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
^ Да, нали?
След като пише, че знае, че има такава тема и пуска същата....![]()
![]()
Може би има нужда от сън за по-вплитаща любовно-сексаулна драма.
Очаквайте 2-ри епизод утре в 10![]()
Priqtelq ti qvno te obi4a mnogo i tova moje samo da te radva,mnogo malko sa mom4etata koito 6te otkajat sex ,samo za6toto misli za teb,4e vse o6te si malka i neiska da te boli,a ako tolkova mnogo iska6 pogovori s nego i mu kaji,4e iska6 da pravite lubov i 4e 6te iztyrpi6 bolkata i mu blagodari ,4e misli za tebПървоначално написано от b0nBon4e
![]()
Бе "свирки" иска, а секс не - това е подозрително. Следващият път като се збавлявате така му кажи: "Или ме чукай, или го отхапвам!" Вярно, че е грубо, ма да разбере, че си на зор![]()
Темата прилича на поредната детска мечта. Правила е свирки, ама той и казва колко е размера. Че тя с вързани очи ли ги прави.
Не си носи ролетка момичето, как да премериПървоначално написано от dimitar_ak
Пък може и да е толкова голям, че да затваря очи от ужас, знае ли човек...
ее за такова пък момче за първи път чувам аз..!
еми обясни му че на теб ти се иска и не те интересува размера му![]()