.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    ako na men nqkoi maj mi otkaje 6te se gramna
    ujas i da mu 21 sm sled edna godina nqma da stane6 po dalboka
    pak i toi kak 6te izdari bez sex
    mn e podozritelno i stranno
    az se 4ydq kak da si namerq rabota bez 6efa mi da iska da spi s men a tyka ve4e vtora tema 4eta 4e majete ne iskali da pravqt sex
    ujas
    to neznam koe e po lo6o
    da iskat sex ot teb ili da ne iskat

мое да се притеснява че е пълнолетен а ти не си сеш ли се мое да го набедят за педофил not cool

До колкото разбрах мисля, че той има някакъв проблем с пениса си и затова не иска да го правите. Ако се чувстваш спокойна питай го каква е истинската причина, за да не иска при положение, че ти не си девствена.
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

той, ако не иска. Аз ще те .... спокойно. винаги има др начин

Аре да ходя пия бира, че тая сутрин не съм закусвал

лл

леле тоя твоя не е добре явно незнам просто

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    И аз предлагам да го изнасилиш да видим няма ли да иска после

бахти човека има си курва явно

хахахах абе от къде ги намирате тия мъже ? пфф да искаш секс и да не ти го дава .... тоя явно пази к**а си за някоя друга

spored men ovyrta ne6tata ...iska mu se ,ama... moje i da belen ot ne6to ( DANO NE E TAKA ! )

Къпиш ли са редовно

Град
    Лондон

Re: Приятеля ми не иска ! : (

Цитирай Първоначално написано от zay4e
    Цитирай Първоначално написано от b0nBon4e
    Разгледах доста теми и видях, че имам проблем като на bellisima.
    Аз съм на 16 години, приятеля ми е на 18.
    Значи аз съм готова и съм го питала за секс, обаче той ми казва, че иска да стана по-голяма и неиска да ме мъчи Аз чесно казано немога да разбера какво точно иска да ми каже.Казвал ми е, че не му е толкова малък размера и може би ще ме боли ..
    Когато сме оставали сами, вечел някъде ми е казвал, че изка да ме тръшне на леглото и да правим любов без да спираме, но ми каза сега не!
    Като си облеча нещо късичко и секси направо имам чуството, че отива на седмото небе, но .. неиска.

Моля кажете какво да правя и без обиди ..
    Priqtelq ti qvno te obi4a mnogo i tova moje samo da te radva,mnogo malko sa mom4etata koito 6te otkajat sex ,samo za6toto misli za teb,4e vse o6te si malka i neiska da te boli,a ako tolkova mnogo iska6 pogovori s nego i mu kaji,4e iska6 da pravite lubov i 4e 6te iztyrpi6 bolkata i mu blagodari ,4e misli za teb
    Много си тъпа според мен, човека мисли за теб, ама ти си се разгонила и се се оплакваш тука.
    Плюете мъжете, които само искат да ви вкарат в леглото си, а сега 1 свястно момче отново плюете, защото има малко акал и мисли, че може наистина да е малка за секс....
    От друга страна освен, че те мисли за малка, замисляла ли си се, че може да няма много много опит в секса момчето и затова да го отлага, но да няма смелост да ти каже?
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от pavlinkamalinka
    ako na men nqkoi maj mi otkaje 6te se gramna
    ujas i da mu 21 sm sled edna godina nqma da stane6 po dalboka
    pak i toi kak 6te izdari bez sex
    mn e podozritelno i stranno
    az se 4ydq kak da si namerq rabota bez 6efa mi da iska da spi s men a tyka ve4e vtora tema 4eta 4e majete ne iskali da pravqt sex
    ujas
    to neznam koe e po lo6o
    da iskat sex ot teb ili da ne iskat
    Малее наистина ме накара да се позамисля а сега де.. кое е по-лошо ?!?! Ако искат значи те мислят за атрактивна и натуралното желание за секс си проличава в което разбира се няма нищо лошо, но ако на момичето му е за първи път може доста гадно да се получи. Другата страна обаче, да не искат... дали е защото изневеряват,а може би са много грижовни ДИЛЕМА,ХОРА!

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    1 вариант:
    кажи му, че ще отидеш и ше му изневериш с най-добрия му приятел.
    ако остане равнодушен и спокоен, значи приятеля му е гей, следователно го е зарибил постепенно и него, и сега може да си се лупкат ей така по приятелски.

2 вариант:
    има фетиш само към оралната любов и от никоя друга не му се получават нещата, затова и не иска да те ковне както си му е реда.

3 вариант:
    пада си по тройки, но още изчаква да се поопознаете съвсем, да се отпуснеш, и да ти отпери изведнъж култовия въпрос: "Амиии ти такова, некоя по-близка приятелка немаш ли така? ...да се позабавляваме"

4 вариант:
    казваш му напълно сериозно, че ти е писнало да го чакаш да се накани, и не издържаш повече, много го желаеш, но ако не ти даде това, от което имаш нужда, ще го потърсиш при друг, който уважава желанията и нуждите на партньорката си.
    ако и тогава пак откаже, запитай се кво правиш с такова дърво.

Има и други варианти, сега като се замисля, но ще стане много дълго.
    Но при всички случаи, който и да се окаже евентуално верен - слагай му кръст и бегай от тоя да не ти минат в чакане на нищото най-сладките години от живота
    I'll take your brain to another dimension

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    нещо не ми се вързват нещата поредното лапе с големи мечти

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Не, то аз съм си отворена .. просто неиска незнам защо казва ми да порасна с още 1 година ..бил му голям размера(2.1см)..
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Не, то аз съм си отворена .. просто неиска незнам защо казва ми да порасна с още 1 година ..бил му голям размера(2.1см)..
    възможно..

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Значи аз съм готова и съм го питала за секс, обаче той ми казва, че иска да стана по-голяма и неиска да ме мъчи Аз чесно казано немога да разбера какво точно иска да ми каже.Казвал ми е, че не му е толкова малък размера и може би ще ме боли ..
    Когато сме оставали сами, вечел някъде ми е казвал, че изка да ме тръшне на леглото и да правим любов без да спираме, но ми каза сега не!
    Като си облеча нещо късичко и секси направо имам чуството, че отива на седмото небе, но .. неиска.

Priqtelq ti qvno te obi4a mnogo i tova moje samo da te radva,mnogo malko sa mom4etata koito 6te otkajat sex ,samo za6toto misli za teb,4e vse o6te si malka i neiska da te boli,a ako tolkova mnogo iska6 pogovori s nego i mu kaji,4e iska6 da pravite lubov i 4e 6te iztyrpi6 bolkata i mu blagodari ,4e misli za teb
    Много си тъпа според мен, човека мисли за теб, ама ти си се разгонила и се се оплакваш тука.
    Плюете мъжете, които само искат да ви вкарат в леглото си, а сега 1 свястно момче отново плюете, защото има малко акал и мисли, че може наистина да е малка за секс....
    От друга страна освен, че те мисли за малка, замисляла ли си се, че може да няма много много опит в секса момчето и затова да го отлага, но да няма смелост да ти каже?
    "Ти ако на жени почнеш да угаждап Го6коо..."

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Цитирай Първоначално написано от asi_basi

"Ти ако на жени почнеш да угаждаш Гошкоо..."

В кви филми се вкарвате бе, хора? Някой повярва ли изобщо на тази история?

Епа всекви ги има бе хора пак може да е срамежлив

Хм... трябва д абъдеш очарована от загриженоста му..към теб. Сладко е. От друга страна...споделям името на другите просто го побъркай...възбуждай го до лудост. Докато накрая не се побърка и наистина не те просне на леглото и не укротите страстите...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами или е много загрижен за теб (че има вероятност да те боли) ... или не мога да си обясня какво би могла да е причината... амм предлагам ти да продължиш да го предизвикваш... пък да видим тогава кво ще прави...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си