- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми не иска ! : (
ako na men nqkoi maj mi otkaje 6te se gramna
ujas i da mu 21 sm sled edna godina nqma da stane6 po dalboka
pak i toi kak 6te izdari bez sex
mn e podozritelno i stranno
az se 4ydq kak da si namerq rabota bez 6efa mi da iska da spi s men a tyka ve4e vtora tema 4eta 4e majete ne iskali da pravqt sex
ujas
to neznam koe e po lo6o
da iskat sex ot teb ili da ne iskat![]()
мое да се притеснява че е пълнолетен а ти не сисеш ли се мое да го набедят за педофил
not cool
До колкото разбрах мисля, че той има някакъв проблем с пениса си и затова не иска да го правите. Ако се чувстваш спокойна питай го каква е истинската причина, за да не иска при положение, че ти не си девствена.
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
той, ако не иска. Аз ще те .... спокойно. винаги има др начин
Аре да ходя пия бира, че тая сутрин не съм закусвал![]()
И аз предлагам да го изнасилиш да видим няма ли да иска после![]()
![]()
бахти човека има си курва явно![]()
хахахах абе от къде ги намирате тия мъже ? пфф да искаш секс и да не ти го дава .... тоя явно пази к**а си за някоя друга
spored men ovyrta ne6tata ...iska mu se ,ama... moje i da belen ot ne6to ( DANO NE E TAKA ! )
Къпиш ли са редовно![]()
Много си тъпа според мен, човека мисли за теб, ама ти си се разгонила и се се оплакваш тука.Първоначално написано от zay4e
Плюете мъжете, които само искат да ви вкарат в леглото си, а сега 1 свястно момче отново плюете, защото има малко акал и мисли, че може наистина да е малка за секс....
От друга страна освен, че те мисли за малка, замисляла ли си се, че може да няма много много опит в секса момчето и затова да го отлага, но да няма смелост да ти каже?
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Първоначално написано от pavlinkamalinka
![]()
Малее наистина ме накара да се позамисля
![]()
![]()
а сега де.. кое е по-лошо ?!?!
Ако искат значи те мислят за атрактивна и натуралното желание за секс си проличава в което разбира се няма нищо лошо, но ако на момичето му е за първи път може доста гадно да се получи. Другата страна обаче, да не искат... дали е защото изневеряват,а може би са много грижовни
ДИЛЕМА,ХОРА!
![]()
1 вариант:
кажи му, че ще отидеш и ше му изневериш с най-добрия му приятел.
ако остане равнодушен и спокоен, значи приятеля му е гей, следователно го е зарибил постепенно и него, и сега може да си се лупкат ей така по приятелски.
2 вариант:
има фетиш само към оралната любов и от никоя друга не му се получават нещата, затова и не иска да те ковне както си му е реда.
3 вариант:
пада си по тройки, но още изчаква да се поопознаете съвсем, да се отпуснеш, и да ти отпери изведнъж култовия въпрос: "Амиии ти такова, некоя по-близка приятелка немаш ли така? ...да се позабавляваме"
4 вариант:
казваш му напълно сериозно, че ти е писнало да го чакаш да се накани, и не издържаш повече, много го желаеш, но ако не ти даде това, от което имаш нужда, ще го потърсиш при друг, който уважава желанията и нуждите на партньорката си.
ако и тогава пак откаже, запитай се кво правиш с такова дърво.
Има и други варианти, сега като се замисля, но ще стане много дълго.
Но при всички случаи, който и да се окаже евентуално верен - слагай му кръст и бегай от тоя да не ти минат в чакане на нищото най-сладките години от живота![]()
I'll take your brain to another dimension
нещо не ми се вързват нещата![]()
![]()
![]()
![]()
поредното лапе с големи мечти
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от b0nBon4e
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от fire_magic
възможно..
![]()
"Ти ако на жени почнеш да угаждап Го6коо..."Първоначално написано от asi_basi
"Ти ако на жени почнеш да угаждаш Гошкоо..."Първоначално написано от asi_basi
В кви филми се вкарвате бе, хора?Някой повярва ли изобщо на тази история?
![]()
Епа всекви ги има бе хора пак може да е срамежлив![]()
![]()
![]()
Хм... трябва д абъдеш очарована от загриженоста му..към теб. Сладко е. От друга страна...споделям името на другите просто го побъркай...възбуждай го до лудост. Докато накрая не се побърка и наистина не те просне на леглото и не укротите страстите...
Ами или е много загрижен за теб (че има вероятност да те боли) ... или не мога да си обясня какво би могла да е причината... амм предлагам ти да продължиш да го предизвикваш... пък да видим тогава кво ще прави...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3