.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Авокадото-бута цвета на косата??

Та..случаино прочетох в един друг форум..но понеже в краина сметка никои не отгвори в прав текст искам тук да попитам..възможно ли е??Ясно ми е,че не може преди 2 месеца да си се боядидала гарваново-черно..и да се намажеш и да ти смъкне цвета..Другата седмица смятам да се правя с ремулвер и да се боядисвам светло кафява..в момента съм боядисана тъмно кафява...но се боядисах така преди 9 месеца..и има малко останало от боята...и косата ми е дълга и не искам да я подстригвам и за това с ремулвер..за сигурен резолтат...Но като разбрах това за авокадото..без никаква химия..смъква цвета..и реших вас да питамАко някои го е пробвал???(авокадото се убелва и вътрешността се прави на каша..намазва се косата..покрива се с наилон и кърпа..и след 1-2 часа се измива) Та ако някои е компетентен по темата да казва

Боята смъкват хумата,яйцата(за маска се използват жълтъците),киселото мляко,алкохолът,растителни те масла(вкл и зехтин),хлебна мая,кисело мляко+сода бикарбонат...Аз също бях гарваново черна и си свалих боята с такива маски и от време на време миене с кисело мляко и сода,след което шампоан.Маска-купешка или балсам задължително,косата се изсушава иначе.

Какво е ремулвер
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си