Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
Цитирай Първоначално написано от Madn3s5
дебела си..по добре се гръмни,така няма да страдаш
Привет.

Ще бъда така добър да ви направя забележка.

Липсата на домашно възпитание или просто липсата на възпитание, е причина за подобен пост и подобен цитат?

Страхотно е, че сте се регистрирали в един много голям форум, но не мисля, че е страхотно да провокирате хората и да ги комплексирате.

Прозвуча прекалено елементарно и смешно, нали?

Добре.

В този ред на мисли ще кажа, че, ако момичето има болестно състояние, което се характеризира със психично разтройство (разпространено навсякъде по света), атакуващо отделни части на активната "индукция" в мозъка, такова подобно изказване може да доведе до фатален край, колкото и смешно да ви изглежда. Това е факт.

Апелирам такива подобни изказвания да бъдат ограничени. Благодаря!
Сладур, айде се прави на вървял другаде а?
Само на мен ли ми е писнало от момиченца просейки си комплименти по форуми сайтове за запознанства и тн?! Именно по такъв елементарен начин "аз съм 30/40 кг ДЕБЕЛА ЛИ СЪМ?" тези девойки не очакват съвет както споменават а възклицания от рода на "НЕ МНОГО СИ СИ ДОБРЕ" "НЕ СИ ДЕБЕЛА СУПЕР СИ" етц .. И да момичето определено има болестно състояние което се характеризира със психическо разстройство но е мнооого далеч от фаталния край за който спомена..
А изказването ми няма нищо общо със домашното ми възпитание,не съм тръгнала да псувам като хамалин на ляво и на дясно, просто иронизирах