.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Сух период

3дравейте!
    3аглавието говори достатъчно
    Момиче съм,на 18 години.
    От доста време обаче съм на сухо.Дааам,и това никак не ми харесва.На сухо съм си,эащото не се кефя на секс эа една нощ след эапаэнанство в дискотека и всякакви такива.Но пък сексът ми липсва.Усещам нуждата от него вече доста сериоэно.Иска ми се.Но колкото и да ми се иска,няма да силегна с първия срещнат инидивид с мъжки полов орган между краката.Просто эащото эа мен удоволствие то секса има само когато е с човек,който поэнавам и който ме е привлякъл не само с маэна усмивка или готино телце.Туй то.Имам един приятел,който и той ми сподели,че е на сухо.Не энам дали му се отраэява като на мен - аэ иэтрещявам от енергия...иэкарвам я по всякакви начини - от тичане до крещене (трябва да е пеене уж)...Та с него се эаговорихме на тая тема.Много свестен човек е!Ама много - един от най-свястните хора,които поэнавам и на който имам пълно доверие.Страшен човек...та се чудя как да му намекна,че може да си решим проблема эаедно Говорихме эа това,ама явно не е достатъчно.Моля ви,спестете ми тъпанарските си иэкаэвания е дайте сериоэно,эащото колкото и дебилска да е тамата ми,говоря сериоэно
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ми помагай с ръка запознавай се с нови хора ! НАЙ-ИЗПАДНАЛИЯ СЛУЧАЙ САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА ! примерно отиваш в дискотека запознаваш се с някой скайпа му взимаш пишете си излизате на кафе опознаваш го или нещо такова

Ако го чувстваш толкова близък защо не а и е доста по-добре от секса за 1 нощ

нз при вас как стоят нещата но за мен няма нищо по скунфузно от секс между приятели ...

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Ми помагай с ръка запознавай се с нови хора ! НАЙ-ИЗПАДНАЛИЯ СЛУЧАЙ САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА ! примерно отиваш в дискотека запознаваш се с някой скайпа му взимаш пишете си излизате на кафе опознаваш го или нещо такова
    До втория ред ли прочете темата?
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Нали ти казах да не даваш публичност на разговора ни, палавнице

хахаххаах

Така с думи няма да е получи фектно.
    След като и двамата знаете в какъв период сте и двамата знаете, че сте свободни и т.н.
    Просто се срещнете 1-2 пъти и се отпуснете един пред друг, докосвайте се уж случайно (бъдете близки физически) и те хормоните ви сами ще довършат нещата :Р
    Ако сте много близки - гледайте филмче у тях/у вас.. мн ще е забавно :Р:Р:Р:Р
    Или отидеде на кино и хапвайте от една порция пуканки а у.
    Или изихрайте билярд, естествено като ти дори няма да знаеш как да хванеш щеката и дърра-бъра, нещо правете, дето да се налага д аимате близък контакт

Леле, като за 2 часа това измислих
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Нали ти казах да не даваш публичност на разговора ни, палавнице

хахаххаах

Така с думи няма да е получи фектно.
    След като и двамата знаете в какъв период сте и двамата знаете, че сте свободни и т.н.
    Просто се срещнете 1-2 пъти и се отпуснете един пред друг, докосвайте се уж случайно (бъдете близки физически) и те хормоните ви сами ще довършат нещата :Р
    Ако сте много близки - гледайте филмче у тях/у вас.. мн ще е забавно :Р:Р:Р:Р
    Или отидеде на кино и хапвайте от една порция пуканки а у.
    Или изихрайте билярд, естествено като ти дори няма да знаеш как да хванеш щеката и дърра-бъра, нещо правете, дето да се налага д аимате близък контакт

Леле, като за 2 часа това измислих
    Оф,да бе и според мен е дебилско да му кажа "Ае се ебем,а?"
    Но въпросът,който ме мъчи е дали и той има това желание.3ащото той мен определено ме привлича.Единственият човек,който ме привлича сексуално е от хората около мен.Тъпо ми е да почна да му се бутам
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Град
    In the middle of nowhere
    Аз ако бях на твое място не бих рискувала... ами ако после отношенията ви не са същите... Секс срещу Приятелство...
    Come out, come out wherever you are...

Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Аз ако бях на твое място не бих рискувала... ами ако после отношенията ви не са същите... Секс срещу Приятелство...
    3наш ли...тук работата е още по-кофти,эащото аэ имам маенилко по-специални чувства към него.Той не энае де.И аэ не искам да рискувам сегашните ни отношения.Не энам эащо мисля,че няма да се раэвалят,эащото и той и аэ сме доста широко скроени хора.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Град
    In the middle of nowhere
    Ох мила, минала съм през това и ще ти стискам палци да ви се получат нещата...
    Come out, come out wherever you are...

Е ти каза 1-но,че почти работата е опечена - сега друго.

А бе свободно момче без пр-ка няма да откаже "бутане" от твоя страна.

Въпроса е ти какво и дали искаш, от негова страна мисля е лесен отговора
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Е ти каза 1-но,че почти работата е опечена - сега друго.

А бе свободно момче без пр-ка няма да откаже "бутане" от твоя страна.

Въпроса е ти какво и дали искаш, от негова страна мисля е лесен отговора
    Е не съм каэала,че работата е опечена.
    Просто си говорихме эа секс.Но не е ставало дума эа нещо между нас.
    Попринцип е така.Надали би откаэал като се эамислиш.Но той е сериоэно момче и не е от теэи,които эа да "мушнат" нещо са готови на всичко.Не е броикаджия.И эатова се притеснявам.
    Чудя се дали да давам директно.Може и това да е опция,ама ако ударя на камък няма как да не ни се осерат отношенията..
    Супер много ме привлича.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Сън не ви ли хваща
    Не
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Вече го казаха - свободен е.. познавате се добре.. не е човек който ще те заебе.. каза че ако му кажеш няма да е проблем въпрос на удобен момент

абе нае*ете се бе!!! по приатъелски е НАЙ-ЯКО чесна дума. само да нямате некфи по-специални чуства един към друг. Ама аз примерно имах една приателка, дето аз ако нямам гадже или тя да няма и си праихме двамата... ама зе да ни става мн яко и имаше случаи, аз да имам приателка, ама тя да няма и пак 2-та и обратно - тя има, аз нямам и пак двамата...яко... в един момент, и двамата нещяхме гаджета, щото си праихме нещата, апак си бяхме само френдс, смисъл - никви чуства, и иначе си се събирахме 2-та и си говорихме. Обаче такъв секс... малеее - голяма страст се появяваше..в един момент седнахме и си поговорихме и се разбрахме да се спираме, щото аз прим. не можех да имам нищо по-сериозно с нея - познавахме се от доста време и неможех, затва спряхме

Приятел в нужда се познава .. Пък и на мен с някой , на който имам сипер много доверие и уважам ми е най-сладко .. Пробвайте пък може да се зародят и чувства между вас .. Знам ли
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Еми благодаря ви эа вниманието.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Цитирай Първоначално написано от lovelyone
    Сън не ви ли хваща
    Не
    Мии нормално,аз от една седмица съм на сухо и пак не ме хваща сън

^ Ам споко, то накрая друго ще те хване

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Знам за какво говориш,и аз съм на сухо от 3 месеца Като ти се иска с него му направи намек,то за това няма срам,това си е естествена човешка нужда,като храната
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си