Цитирай Първоначално написано от Glezlichka
Bravo bravo nakraq az sum loshata kakto vinagi. Vie ne razbirate ne sym kazala 4e prez cqloto vreme sum bila takava. Kazah 4e samo v na4aloto ne mi pukashe. Tova e normalno nemoje oshte 1 den da umiram za nego.No po natatuk kogato imahme problemi ne vinagi zapo4vaha ot men.Negovata revnust me podludqvashe. Vse iskashe obqsnenie za vsqka moq kra4ka za vsqko deistvie.Vednaj bqh na koncert s tancite izvan grada i trqbvashe da ostanem da spim tam i na drugiq den kogato se pribrah toi po4na s koi si govorila kvo si pravila napravi mi ujasen skandal i az pobesnqh i mu kazah 4e se razdelqme. Toi si trugna no na drugiq den mi napisa nqkolko sms-i. Da mu dam vtori shans. Kaza 4e ve4e nqma da e takav, che chovek osaznava kolko obi4a nqkoi kogato go izgubi, che nemoje da jiivee bez men i vse takiva. Az mu prostih i se sabrahme.A sega tova koeto mi pri4ini toi bie vsi4ki moi greshki. Toi me narani taka kakto nikoi do sega. A vie kazvate 4e si go zaslujavam. Mnogo greshite ako si mislite 4e zaslujavam tova koeto toi napravi.Vsi4ko tova protivore4i na vsi4ki negovi deistviq i dumi do sega.

Не изчетох всички мнения и тем подобни ама ще ти кажа едно нещо,аз не вярвам да има 1 скапан човек който да ти каже подобни неща каквито е казал приятеля ти без причина.Замисли се точно върху това което ти е казал "моля те 1 ден като си намериш приятел не се дръж с него както с мене".Гледай напред и не повтаряй грешките си тва ще ти кажа.