- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се правят татуировки ?
Ми баща ми си е правил преди време татос сам , питах го как ,обаче той отказа да ми обясни от страх ,че ще се татуирам цялата ,а работата е такава ,че искам да си направя малък ,много малък китайски знак на ръката ,едва ще е забележим и не ми се дават пари.Искам да си я направя сама , така даже много повече ще й се кефя , като знам ,че е мое произведениеАбе с няколко думи човек на изкуството съм си и искам да творя свободно върху себе си и да си направя татоса точно както аз искам. Е, ако някой знае някаква технология непрофесионална да каже.
ХахахахПървоначално написано от b0Nb0n
Е не е лошо като идея , но не съм мераклийка да се занимавам с това
![]()
Raybeez Та чух нещо за затворнически ... ? Дай малко инфо , а аз сама ще си преценя дали мога и искам да си я направя по тоя начин. А за татуист няма смисъл, знака е толкова малък и е на съвсем безопасно място на един от пръстите на ръката , така че няма особена опасност от инфекция или нещо подобно , запозната съм със стерилизацията на иглите и др. подобни. Просто щом знаеш някъв начин , казвай.
Не си прави сама, няма смисъл. Стават много грозни и избледняват.
Туш и стерилна игла и си правиш татуса,но няма да стане красиво като направено в студио (затова се казва и затворническа).Няма смисъл да си правиш татус,но кожата ти е еластичен орган който за кратко време (около 10 години) изменя свойта еластичност и татуса се разваля.
Направи си мастило от кана и туш и с клечка за зъби си нанеси мастилото върху кожата (естествено без да я пробиваш) и виж как ще ти седи (мастилото издържа около 30 дена) и ако ти хареса си направи постоянна в някое студио.
Йога и мъдрост
на ръката няма опасност от инфекция?! безопасно място?!
ти нормална ли си, момиче, ръката е едно от най-лесно инфектиращите се места, както за татуировки, така и за пиърсинги.
изключително тъпа идея имаш. хубаво, ше си направиш сега сама, а като се разлее след година, да речем две, и ти стане грозно черно/сиво/синцо/зелено петно на пръста, ще търсиш лазер да го махаш, ама курец - остават и белези.
много ми е интересно - автоклав ли имате у вас, че можеш да си стерилизираш иглите?
недей да правиш глупости.
Големо Про тряя си![]()
![]()
Като не ти се дават пари си ходи без татус!
Какви са тия простотии, които пишеш...Сама не знаеш какво говориш!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ОМГ ! Нормална ли си? Знаеш ли ква инфекция може да стане..Татуировка в домашна обстановка в никакъв случай не можеш да си направиш.Първо защото е много опасно да се осакатиш или да лепнеш някоя инфекция и 2 ако се осереш нещо тва ти остава за цял живот..Ако наистина искаш да имаш татус събери си пари и върви си направи при човек който разбира..Въпреки,че съм сигурна,че до тогава ще ти мине мерака![]()
Emi edna priatelka si napravi na kitkata sus igla i mastilo ot himikalka ama kaza che triabvalo da si q pravi siaka sedmica inache se iztrivala![]()
Първоначално написано от FlammeNoir
![]()
![]()
![]()
Разбирам от татуси също толкова, колкото и от ядрена физика, но...!![]()
Много мразя някой да се прави на всезнаещ. Да, напълно нормална съм си и знам какви са рисковете ,абе много става тъпо по форумите като всеки се бута да се докаже колко знае и колко е над другите и като се почне с тия тъпи съвети от тип "прави тва , не прави онова" или " ама ти луда ли си , закво ти е? ".. случайно да съм ви искала мнението ?!.. говорете по темата моля - или знаете как се прави или не ! Имам си глава на раменете и мога да решавам сама дали да си я троша . И да , точно на това място на ръката (или по -скоро на пръста ) няма опасност от инфекция , проверено е ! А,да , и да поясня, има си непрофесионални начини за стерилизация доста.За осирането -няма начин, това което искам да си татуирам го рисувам перфектно , няма как да объркам нещо. Чудя се дали в миналото хората са имали специални машинарии за татуиране и др подобни? И все пак са се татуирали и то без да се инфектират . 'Айде мислете малко преди да пишете и да казвате чия идея е глупава и коя не . Това , че е малко по-различна от вашите стеснени представи не я прави глупава , моля ;]
П.С. Nitroglycerin,Raybeez,FlammeNoir, bulgarche , мерси за по-сериозното отношение, полезни сте ми .
Всеки може да си изкаже мнението!
А това дали ти харесва или не си е твоя работа. Щом си го решила, успех...
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Татус се прави с последователни пробождания, а не с драскане(нормалния начин за рисуване) и затова, тези, направени с игла стават криви и грозни. Машинките от друга страна улесняват татуировчика, защото той/тя на практика се налага само да може да рисува желаната картина.
Ако искаш да си направиш сам/а първо се увери, че можеш да нарисуваш това което искаш с игла и мастило/туш върху хартия с точки, а не линии и после питай как става на кожа.
ПС: Принципа е като да правиш картина на някоя програма за рисуване на компа пиксел по пиксел, ама наистина точка по точка без да има излишно мастило, което да направи петно.
PROUD MEMBER OF THE PACK
Mejdu drugoto mojesh da hvanesh rak na kojata ot tia mastila i tushove tribva da se vnimava![]()
Само да спомена за информацийка ,тъй като имаше няколко критики по мой адрес- получи се !Стана точно така както исках
Мерси мн на хората със съветите. И да... явно съм ПРО
![]()
[/b]
Хах.. е твоя си работаПървоначално написано от fake
Все пак се получи и това е важното.И при това без никакви инфекции
![]()
Интересна идея. Щом казваш, че е станало и при това без инфекции едно голямо браво. :P
pps - може ли една снимка, че ми стана интересно
?
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Я покажи снимка, че стана интересно. Така де, покажи какво си направила, а ние ще си върнем думите назад, сеш се
![]()
след 10 години тя ще иска да си върне писаното назад..
Съжалявам, но не разполагам с подобни екстри като телефони с камери, цифрови фотоапарати и т.н. Но едно ми е чудно.И тогава дори откъде ще сте сигурни ,че не съм я намерила из някой сайт за татуси ?Няма смисъл да споря с никой по тая тема вече, получих това което искахА иначе за интересуващите се- не е нищо сложно.Просто малка плетеница от цветя на безименния пръст на лявата ръка
![]()
аха.. абе кажи си просто и ясно ,че нямаш пари за татуист и толкоз!
Баси тъпата П.утка!
дано да ти стане на гъз щом толко мн знаеш !
и другия пък като знаеш нещо не пиши теми и не искай съвети ВСЕЗНАЕЩАТА!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()