Много мразя някой да се прави на всезнаещ. Да, напълно нормална съм си и знам какви са рисковете ,абе много става тъпо по форумите като всеки се бута да се докаже колко знае и колко е над другите и като се почне с тия тъпи съвети от тип "прави тва , не прави онова" или " ама ти луда ли си , закво ти е? ".. случайно да съм ви искала мнението ?!.. говорете по темата моля - или знаете как се прави или не ! Имам си глава на раменете и мога да решавам сама дали да си я троша . И да , точно на това място на ръката (или по -скоро на пръста ) няма опасност от инфекция , проверено е ! А,да , и да поясня, има си непрофесионални начини за стерилизация доста.За осирането -няма начин, това което искам да си татуирам го рисувам перфектно , няма как да объркам нещо. Чудя се дали в миналото хората са имали специални машинарии за татуиране и др подобни? И все пак са се татуирали и то без да се инфектират . 'Айде мислете малко преди да пишете и да казвате чия идея е глупава и коя не . Това , че е малко по-различна от вашите стеснени представи не я прави глупава , моля ;]
П.С. Nitroglycerin,Raybeez,FlammeNoir, bulgarche , мерси за по-сериозното отношение, полезни сте ми .