- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лак за коса
какъв лак за коса използвате и получават ли ви се такива бели нещица като пърхот![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Такива са ми се получавали само от Тафт-а. Сега съм с Интеза, ама нещо на последък ме разочарова ;д
А иначе от всеки лак биха могли да ти се получат тея белите нещица, ако слагаш по половин флакон на прическа ;д
Вече използвам само на Londa Trend,единствено от него не ми се получава пърхут за разлика от Тафт
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Преди използвах само на Тафт (черния),косата ми стана ужасна и ми се появи пърхот.
Сега използвам Интеса и съм много доволна!![]()
Суетата.Моят любим грях.
моя е на Велафлекс и нямам нищо бяло и мирише на много приятно ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз съм с Нивеа и е хубав.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Аз използвам на Nivea diamond gloss , доволна съм от него, не се получават тия "бели нещица", държи доста време и мирише много приятно.
![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Тафт черния с лилаво... хубав е.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
"Intesa" използвам и вече все по - рядко именно ,защото от него ми се появяват "такива нещица като пърхут"не го препоръчвам .. Мога да кажа само , че когато използвате лак на независимо каква фирма е , впръсквайте от повече разстояние , защото от това се получават тези "нещица"
П.С --- Всъщност и аз не знам как по друг начин да ги нарека![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от GbSy
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
sladkish_14
и InnchetO са прави. От край време съм с този на интеза, просто защото ми идва по-евтино, защото лак за коса ползвам веднъж на 3 месеца и не ми се дават повече от 3лв. за нещо, което няма да използвам редовно.
Чесно казано съм доволна от него. На мен ми трябва за супер лека фиксация, та и за това си вземам него, защото е евтин.
Смисъл, не ме рабирай погрешно. Вземала съм си и други евтини неща, които в последствие са излизали боклуци, но точно тоя на интеза и аз съм очудена от него как за толкова малко пари може да ме задоволи толкова много.![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе и аз съм забелязаа, че като се пръскам от близо и по много ми излизат бели простотиики. Ама се появяват чак на 2рия ден след престоя на лака върху главата ми.![]()
аз използвам професионалните на Loreal и не,не остават гадни бели неща по косата ми...напротив-става мека,ухае прекрасно и има невероятен блясък![]()
Izpolzvai bql taft..az polzvam takuv ii sym mn dovolnaaii osven tova shtadi kosata :P
:P
Ами ако постоянно си буташ косата след слагането на лака нормално е да се получи..както и от гела при момчетатаПървоначално написано от galu6a
![]()
Еми..използвам Тафт..![]()
Първоначално написано от uBeTy
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Имах Нивеа и е хубав. Тафт също са хубави, естествено ако не се исипва половината шишенце, и не се пръска от много близко. Иначе се появяват беличките.
Stay up all night with the stars *