Здравейте на всички казвам се Георги на 17 години съм от известно време насам близо (5-6 месеца)взех да си въобразямам и да се стресирам от това ,че съм изостанал от другите момчета и ,че съм супер зле и се притеснявам.Проблема е такъв ,че никога до сега през живота си не съм имал гадже,не съм целувал момиче,даже не съм и померислал момиче,никога момиче не ми е показвало че ме харесва.Познавам много момичета и имам много момичета приятели ама всичко стига само до приятелство.Проблема с точност е ,че съм много ама адски много срамежлив (и аз не знам защо е така може би защото просто съм си такъв по характер - срамежлив) и като тръгна да говоря с някое момиче се чудя каква тема на разговор да подхвана или за какво да говорим и почвам да мълча и се притеснявам и ставам някак си срамежлив или ако момичето ме пита нещо и аз все се чудя какво да отговоря дали е правилно да отговоря така или не е и почвам да се притеснявам и стресирам и притеснявам какво да отговоря.Както и се чудя как да предложа на някое момиче.