.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 216
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Как ще бъдете с вечерния час лятото?

И на колко годинки сте?

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Живея в малък град.. в който всички се познаваме, нямала съм проблеми до сега с вечерния час... дано и да нямам.. на 14 съм но и никога не са ми правили проблем за нещо такова... слава богу
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами до края на учебната година, вечерният ми час най-вероятно ще бъде 10.00, но ваканцията ще бъда в Русе на гости на вуйчо, вуйна и баба, а те са супееееер печени, така че ще ме пускат и до по-късно.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Емии Май месец навършвам 14 и ще бъда до 10
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Бха,нямате си и идея колко са ви добри родителите. На 14 без 2 месеца съм(!!),а ме пускат до 7 (!!). Ако се върна 10 минути по-късно у нас се почват големите скандали. 0,0

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Хах, аз тази седмица ставам на 15 и още отсега почвам преговорите..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Аз пък тази година ще стана на 15, но чак през Ноември.
    Правя преговори за лятото.
    Предполагам 10.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Еми на 15 съм.Вечерен час определен нямам.И миналата година като бях на 14 пак нямах,но по-късно от 23:30 не съм се прибирала...
    Ама сега нали има вечерен час,който уж се спазва и гледам до 22:30 да съм в нас и лятото ще е така

До лятото ще стана на 14.

Град
    found myself in wonderland
    Еми лятото правя 14, ама края на лятото.... Ина4е 4асът (сега) ми е докато ми звъннат да се прибирам или ми казват "В 21:00 да си си в къщи!" или "В 20:00 се прибери!"... Различно!
    А за лятото - аз много не си седя в София - я на лагер, я на село, я на вилата и там съм като "свободен електрон", но има някви ограни4ения все пак!!! А за ТОВА лято малко по-отпуснато от миналото!

Уж в 22:00 трябва да се прибирам ,но тъй като живея зад РПУ и из квартала рядко минават патрули,то вероятно ще си продължа кръстосването на квартала през тъмните нощи с група изпаднали индивиди.
    Йога и мъдрост

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    еми при мен няма такава екстра като вечерен час.Наще са в чужбина,аз съм на 17 и ако случайно баба ми или дядо ми ме попитат кога ще се прибера им отговарям"не е ваша работа" или пък "когато се приберат всички" и така.Но все пак по късно от 02.00 не съм се прибирала като помисля...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

На 15. Иначе за часа различно, зависи къде съм. Ако е кино или нещо подобно до по-късно, а иначе до към 21.00. Не е до много късно, но не се оплаквам

Добре, че в квартала има много заведения и места където можеш да се забавляваш без да се пазиш от проверките на полицията

Град
    Е там...
    на 9 съм
    и нямам вечерен час

Град
    `In Hell`
    На 16 съм За мой късмет имам 3 полицаи съседи и те няколко пъти са ме хващали,единия път беше в 2 през ноща но нищо не ми казаха

няма да имам проблеми с годините и вечерния час защото до лятото ще имам навършени 18
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    няма да имам проблеми с годините и вечерния час защото до лятото ще имам навършени 18
    жестоко

сега като цялата Българска младеж ще се забиеш в някой клуб в студентски и после няма могат да те намерят с дни...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не знам , мисля да се вади там докуметът , с който имам право да съм и след вечерния час с придружител . Просто не виждам как ще се прибирам в 10 . То лятото в 8 се стъмва , аз в 10 да се прибирам Аз вчера се прибрах в 11 , а пък лятото Този вечерен час е гаден

мхмм .. аз попринцип нямам вечерен час ,ноо гледам до към 12-1 да съм се прибрала .. Сега обаче майка е в чужбина ии ще се стои и до по - късно ...
    На 14 съм , но живея в малък град....
    I balme You for the moon and sun
    For my dreams at night
    For the eagle`s flyght!! ..

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от ElenorRugby
    Бха,нямате си и идея колко са ви добри родителите. На 14 без 2 месеца съм(!!),а ме пускат до 7 (!!). Ако се върна 10 минути по-късно у нас се почват големите скандали. 0,0
    Оле такива родители не пожелавам на никого.

оф аз съм на 15 като бях на 13 бях до 11 часа сега съм до 9 и то заради баща ми щото е полицай и много ме е яд че съм до рано съгласна бях през зимата преди да въведат часа бях до 9 и 30 сега до 9 лятото сиг. ще съм до 7 превъртам макар че сега имма дни в които се пребирам и 10
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    ForSaken city (:
    Ако си мислят,че ше го спазвам жестоко се лъжат ..

Не излизам много често , точно заради това , когато излезна наще настояват само да знаят с кой съм и когато стане по - късно ми звънят , за да разберат към колко възнамерявам да се прибера .. На 15 съм , но лятото ще навърша 16 и мисля ,че пак ще продължим на този принцип .. Без вечерен час , прибирала съм се в 20:00 и в 04:00

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си