- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще бъдете с вечерния час лятото?
На 17 съм и нямам вечерен час.По закона на България съм до 10 ли не знам до колко ,а по закона на мама и на тати може и до по - късно .. Кой по по - важен ?!Пък и още малко правя 18
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Оххх, при мен е по-сложно сега, когато излизам майка ми иска да се прибера в 6, а пък за лятото не ми се мисли
Да се надяваме, че ще мога да я обедя за повече.
( а съм на 15 )
Кви пари?Първоначално написано от Converse333
500? : О
на 16 съм...
ше се оглеждам за ушеф![]()
На 16 съм.Предполагам до към 10,ако съм в София,разбира се на село не е така,но там ходя рядко![]()
На 16 съм, нашите не са ми поставили вечерен час. Ако закъснея, може да ми звъннат, аз им вдигам, обяснявам и всичко е на шест.![]()
ам не са ми казали още . ама миналото лято още не бях навършила 13 стоях до 23:00 е пред блока деи бях при баба
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
na 16 sum i principno sum do 23.00 no edin put sedmichno ili po specialni povodi sum do 3.00 (stiga da ima koi da me izprati)![]()
Наясно ще бъда и ще стоя до когато си искам
ПС:15 съм
О,летен час за прибиране...00:00 :] Стига да има с кой да излизам.На 15 съм.
Както и през цялата година няма да имам,но са ми казали,че е желателно до 11 да съм у дома (а ако ще остана до по-късно да се обадя) .На 15 съм.![]()
Ако нашите ме знаят къде съм и най - важното с кого не ми правят проблеми за часа. На 17 съм.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Надявам се лятото да направят вечерния час поне до 24:00,иначе така не става до 22:00 е мн малкоИначе съм на 16 и до сега съм нямал големи проблеми за вечерния час
![]()
Ставам на 18 след 13 дена така, че не ми пука кой знае колко. Ще се прибирам към 00-01 часа както обикновено, но поне, ако закъснея няма да ме е страх от ченгетата!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Няколко пъти обстоятелствата ме принудиха да блуждая из София след 00:00.Нямам никакви проблеми,но не смятам често да рискувам така.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
На 15 съм.И най-вероятно ще е до към 10.Ама ако ги помоля и най вече ако има какво и с кого да правя до по-късно до към 12 мисля,че ще ме пуснат.
преди се прибирах към 3-4 сутринта..нямах проблеми с нашите ма сеа с тоя вечерен чаааааасдано лятото го поудължат малко ...
иначе на 16 съм и мисля че вечерния час не е необходим..Мамка му- каквото има да става ще стане независимо дали до 10 или след 10 часа
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
На 17 съм и сега през седмицата ако излизам някъде по принцип се прибирам към 8-9 за вечеря, ама после ако поискам сиг ще ме пуснат да изляза.Иначе петък, събота и неделя сега заради вечерния час гледам към 10 вече да съм тръгнала към вкъщи, иначе мин година като нямаше такъв строг контрол от държавата стоях до по-късно.Ако е специален случая като някой рожден или имен ден оставам и след 11 ама се прибирам после набързо с такси.Сега след първи юли се надявам до 12 поне да са ми специалните случаи, а през останолото време не държа да стоя много.![]()
До към 10:30-11 в момента...Ако се обадя,че ще закъснея или предварително кажа на нашите,че ще се прибера по-късно,почти никога не ми правят проблем.
Като цяло не искам до по-късно,при положение,че ми разрешават,когато поискам...
Има вечерен час, определен от закона. Спазва се той, а не вашите си там правила...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Много точно. Не разбирам кой родител ще остави 15 годишната си щерка да се шляе по улиците до 3.Първоначално написано от PlamenMEN
![]()
А по темата: на 19 съм и нямам вечерен час.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
миналия месец направих 16 но и тогава бях до 23.30 , ако реша да остана по до късно се обаждам и казвам кога ще се прибера и гледам да го спазя
Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни