.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 216

Hybrid View

Супер фен Аватара на j_adore2
    На 17 съм и нямам вечерен час.По закона на България съм до 10 ли не знам до колко ,а по закона на мама и на тати може и до по - късно .. Кой по по - важен ?! Пък и още малко правя 18
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен Аватара на krisence
    Оххх, при мен е по-сложно сега, когато излизам майка ми иска да се прибера в 6 , а пък за лятото не ми се мисли Да се надяваме, че ще мога да я обедя за повече. ( а съм на 15 )

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Ами аз си спазвам вечерния час до 10.На скоро докато се прибирах пеша в 3 часа сутринта и полицаите ме хванаха. И си платих глобичката ...
    Кви пари?
    500? : О

за мен вечерен час няма.

Скайп - dark_elf2

Голям фен Аватара на Chery
    На 12 съм ии се прибирам най-късно към 9:30 (:

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    на 16 съм...
    ше се оглеждам за ушеф

На 16 съм.Предполагам до към 10,ако съм в София,разбира се на село не е така,но там ходя рядко

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    На 16 съм, нашите не са ми поставили вечерен час. Ако закъснея, може да ми звъннат, аз им вдигам, обяснявам и всичко е на шест.

Мега фен Аватара на teenems
    ам не са ми казали още . ама миналото лято още не бях навършила 13 стоях до 23:00 е пред блока де и бях при баба
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

na 16 sum i principno sum do 23.00 no edin put sedmichno ili po specialni povodi sum do 3.00 (stiga da ima koi da me izprati)

Наясно ще бъда и ще стоя до когато си искам

ПС:15 съм

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    О,летен час за прибиране...00:00 :] Стига да има с кой да излизам.На 15 съм.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Както и през цялата година няма да имам,но са ми казали,че е желателно до 11 да съм у дома (а ако ще остана до по-късно да се обадя) .На 15 съм.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Ако нашите ме знаят къде съм и най - важното с кого не ми правят проблеми за часа. На 17 съм.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Надявам се лятото да направят вечерния час поне до 24:00,иначе така не става до 22:00 е мн малко Иначе съм на 16 и до сега съм нямал големи проблеми за вечерния час

Супер фен
    Град
    България
    Ставам на 18 след 13 дена така, че не ми пука кой знае колко. Ще се прибирам към 00-01 часа както обикновено, но поне, ако закъснея няма да ме е страх от ченгетата!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    столицата
    Няколко пъти обстоятелствата ме принудиха да блуждая из София след 00:00.Нямам никакви проблеми,но не смятам често да рискувам така.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

На 15 съм.И най-вероятно ще е до към 10.Ама ако ги помоля и най вече ако има какво и с кого да правя до по-късно до към 12 мисля,че ще ме пуснат.

преди се прибирах към 3-4 сутринта..нямах проблеми с нашите ма сеа с тоя вечерен чаааааас дано лятото го поудължат малко ...
    иначе на 16 съм и мисля че вечерния час не е необходим..Мамка му- каквото има да става ще стане независимо дали до 10 или след 10 часа
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

На 17 съм и сега през седмицата ако излизам някъде по принцип се прибирам към 8-9 за вечеря, ама после ако поискам сиг ще ме пуснат да изляза.Иначе петък, събота и неделя сега заради вечерния час гледам към 10 вече да съм тръгнала към вкъщи, иначе мин година като нямаше такъв строг контрол от държавата стоях до по-късно.Ако е специален случая като някой рожден или имен ден оставам и след 11 ама се прибирам после набързо с такси.Сега след първи юли се надявам до 12 поне да са ми специалните случаи, а през останолото време не държа да стоя много.

До към 10:30-11 в момента...Ако се обадя,че ще закъснея или предварително кажа на нашите,че ще се прибера по-късно,почти никога не ми правят проблем.
    Като цяло не искам до по-късно,при положение,че ми разрешават,когато поискам...

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Има вечерен час, определен от закона. Спазва се той, а не вашите си там правила...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Има вечерен час, определен от закона. Спазва се той, а не вашите си там правила...
    Много точно. Не разбирам кой родител ще остави 15 годишната си щерка да се шляе по улиците до 3.

А по темата: на 19 съм и нямам вечерен час.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

23;00 24;00

На 14 години съм..

миналия месец направих 16 но и тогава бях до 23.30 , ако реша да остана по до късно се обаждам и казвам кога ще се прибера и гледам да го спазя
    Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си