.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 216
    Град
    `In Hell`
    Аааа аз се уплаших малко с тоя закон .. 2 пъти ме хващат но не ме глобиха а само ми казват да не се повтори .. но въпреки че не ме глобиха са се обадили на баща ми .. ама на него не му пука особено каза че все пак съм на 16 а и когато съм с брат ми нямам проблеми защото той има 18

НЯМАМ...няма и да имам

Аз съм на 13 и ако не е тоя закон със вечерния час нямам час! Амааа куките вече няколко пъте ме гониха щото аз си седя до към 10 и като ме видят и чувам вълшебния звук Фиуу и дайй бягай и куките се отказват
    Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!

Аз съм на 13 и ако не е тоя закон със вечерния час нямам час! Амааа куките вече няколко пъте ме гониха щото аз си седя до към 10 и като ме видят и чувам вълшебния звук Фиуу и дайй бягай и куките се отказват
    Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!

Град
    Hate City Sofia.
    па лятото ше гледам към 11 и нещо да съм си у нас , ако не е хода на диско ала бала, на 14 съм
    и нали знаете a.c.a.b
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от venivid

голям мъж бе

Аз съм на 17 и 2 месеца /изключително важно уточнение/ и ще видим как ще съм с този прослувут вечерен час.В София като съм, гледам да се прибера между 22 и 23.Едно да не тревожа излишно наште, второ да си нямам проблем с куките и трето, че всъщност нямам кой знае какво да правя на улицата през нощта.
    Лятото ще отида няколко пъти на дискотека -2-3 пъти може би със знанието на наште и така.Като цяло съм доволна.

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Sофiiя City xD
    хм .. преди беше до 10 , а сегаааа сега пак почнах да излизам но вече съм на 15 и няа да е до толко рано
    (миналото лято вечерния ми час пак беше 10, ма аз по неясни причини точно тогава излизах )

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

На 13...октомбри ставам на 14 и ме пускат до около 10.30 н епо-късно, но понякога и в 10 почват да званят

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Е аз след 2 месеца ставам на 18 , но не ме вълнува този вечерен час прибирам се когато искам понякога в 22:00 понякога в 4 сутринта.. зависи къде ще ходя и дали има какво да правя до толкова късно :P

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

emi.. tazi godina pravq 17.. i po princip lqtoto sum pri baba i dqdo..[ i taka be6e do minalata sedmica] , na6te me pyskat do 02.00 , oba4e vs dr se pribirat v kolkot si poiskat i az re6ih 4e i az moga.. oba4e baba mi vze 4e kaza na na6te [1ta ve4er -v 05.00 sytrinta se pribrah,2rata-v 03.00, 3tata v 04.00 i t.n ] i sega na6te si me vzeha pri tqh i ne iskat da me pysnat tam.. ne za drygo , ami poneje " ne moje momi4e da sedi do tolkova kusno, kvo 6e si pomislqt horata za tebe ?! " Mn puti sum se opitvala da govorq s tqh, ne se poly4ava.. s baba mi su6to ne moga da se razbera.. su6tata e kato tqh

ми аз съм на 14 тва лято е айляк щото нашите са в в чужбина и само баба ми е тук а тя е нощна смяна и си ляга рано така че мога да стоя до колкото искам ина4е ме пускат някаде до 11:30

на 18 съм ве4е и попринцип аз сама си решавам кога да с еприбера дали по рано или по късно .. зависи и с кой съм и какво мислим да правим и така ... Ама като се има предвид че живея в малък град в който след 12 ве4ерта няма кфо да се прави ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ElenorRugby
    Бха,нямате си и идея колко са ви добри родителите. На 14 без 2 месеца съм(!!),а ме пускат до 7 (!!). Ако се върна 10 минути по-късно у нас се почват големите скандали. 0,0
    И аз съм така с тази разлика , че скандалите стават ако се прибера след 8
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ако съм си в квартала, до по - късно. Ако съм в другата част или въобще някъде другате - до 22 - 22:30.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    След 2 месеца ставма на 16 и часа ми е 9 ама въобще не го спазвам, но пък не излизам секи ден.Иначе наще като са вкъщи се обаждам в 8 и казвам примерно: "ще се прибера в 11.20 щото да има кой да ме изпрати страх ме е сама "
    А иначе наще имат вила и са по цяло лято там и аз си правя квото си искам

На 18 съм,час нямам но към 22 и 30 се прибирам.Петък и събота се прибирам късно,защото или ходя извън града или на барче
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

По принцип в 22:30 съм си вкъщи, случва се да закъснявам .. а ако съм в квартала може до 2-3 :P

Град
    in my world!
    ами през учебната година 10:00 иначе голям скандал ме чака
    а сега лятото както и другите лета си правя каквото поискам
    г/у по центъра мога да се навъртам до 11 а в квартала до 12, 1 ,2 абе общо взето по всяко време само да съм пред нас,а по някога и бягаме с фр и се събираме да си лафим общо взето не ме вълнува вечерният час (на 15 съм )
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    В далечината... еййй там ;]
    На 14 съм без 4 месеца и ме пускат най-най-късно до 23:00 не повече и то в редки случаи... иначе по принцип си се прибирам в 22:00
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    На 18 съм, нямам вечерен час

На 12 ще стана след 2 сед.;ходя малко надалече и ми дават до 11.30 :P :P

Град
    bulgaria
    на 15 съм и вечерният ми час е до 10h(както си е по закон) : ,а понякога ми дават и до 11h

Град
    софия
    През ноември ще направя 14 и ме пускат до 21.30-22.00...

Град
    Варна
    ами аз съм на 14 без 1 месец и би трябвало по закон да съм в къщи до 8 обаче стоя до към 21:30 -22:00

Град
    ямбол
    Цитирай Първоначално написано от VeRoNa
    През ноември ще направя 14 и ме пускат до 21.30-22.00...
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си