- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще бъдете с вечерния час лятото?
11 и 30-16 годиниАко се обадя може и до по-късно,самод а знаят къде съм и с кого...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
wow, беше поствала някви снимки.. изглеждаш по-голямаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
на 15 съм и доколкото знам вечрния час за 15 годишните е до 22:00 мен не ме засяга щото аз макс 22:30 съм легнал![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
нямам вечерен час - 17
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ми, както през останалите 3 сезона - нямам такъв.![]()
Мммм, пък като се замисля... никога не съм имала.![]()
I still have feelings...
you are my passion.
Знам,ама не съмПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
на 16 съм и ме е 23.00
ако им се обадя и уточня с кого съм, ме пускат до по-късно ^^
На 17 съм и хич не ми дреме за разните му там вечерни часове.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Като съм си в Пловдив, гледам в 10 да съм си в нас заради ченгетата, че съм на 16 и ако ме спипат - глоба и предупреждение. На село - мога и да не се прибера въобще. Никой нищо не ми казва![]()
Наще са в чужбина и затова седя при баба си. Дядо не прави проблем ама бабата малко изкрейзала. Прибрах се веднъж в 10 и ми идеше да и... след
като почна да ми крещи. Иначе лятото(сега) стоя при другата си баба,пускат ме до по-късно и се прибирам към 11:30 понякога 12-12:20.
сега през ваканцията съм до 12иначе през учебната година до 9-10 предполагам
![]()
м аз съм на 14 и имам сиг най - великите родители понеже нямам вечерен час . Прибирам си се когато си искам и не ми се чете конско . 0бичам си ги наще![]()
Никога несъм имал проблем с вечерния час, родителите ми никога не са определяли, смятам че това се дължи на оправданото доверие.. както и да еНа 19 съм.. и за мен няма такова нещо -> Вечерен час
![]()
![]()
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
На почти 16 съм.
Никога, ама никога не съм имала проблеми с вечерни часове и т.н. ..даже си мисля, че наще на моменти ми имат прекалено много доверие, за да ми позволяват да си правя квото искам и където искам![]()
Не ми се е налагало да си изпробвам границите това лято.Така или иначе като излизам с приятелки е винаги рано. Едва ли биха ми направили проблем, най-много да звъннат да питат къде съм и ако съм някъде наблизо, ще ме оставят намира.