- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще бъдете с вечерния час лятото?
Нашите не ми правят никакви проблеми в колко часа нощта се прибирам, само незнам как ще се оправям с куките ако ме хванат пак в 3 часа![]()
ами нямам вечерен час.. когато се прибера тогава.. прибирала съм се в 10 - в 6 сутринта в 10 сутринта .. различно![]()
Ами аз си спазвам вечерния час до 10.На скоро докато се прибирах пеша в 3 часа сутринта и полицаите ме хванаха.![]()
И си платих глобичката ...
голяма си работа и ваще са мн пекани, всички искат да са като тебПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Даже не ме познаваш за да кажеш какво ще направя и какво не.Имам си глава на рамената и сама преценявам какво да правя.Първоначално написано от Darkkiss
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
тоя вечерен час дано да го няма лятото че нз кво ще правя![]()
иначе нямам вечерен час спрямо родителите
![]()
на 16 съм. Не съм го спазвал преди, нито пък сега, и никога няма да го спазвам.
Аз видях колко се спазва ....На 16 съм и една вечер около 01:00 две патрулки ме видяха и даже не спряха да ме проверят
![]()
на 18 съм
Нямам вечерен час спрямо никой
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Закона не ме бърка, ама родители ми..Сигурно до 10 ще ме пускат
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
почти на 14 съм и се прибирам към 21,30-22,00е... понякога и по-рано
мъка от сега го усещам и още повече се дразня на тъпите ограничения
п-с-края на този месец правя 17...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
е повечето коментари са от 14 годишни - кво се оплаквате даже и до 21ч. ви е много![]()
относно мен никога съм нямала спънки от страна на нашите за вечерния час, за тях е важно да знаят с кого съм и къде съм и тва е... пък и скоро ставам на 18, така че...
![]()
![]()
![]()
на 15 съм а относно вечерния час няя проблеми.Това че има закон не означава че се спазва...![]()
На 15 съм вече. Принципно нямам проблеми с вечерния час ако съм из квартала.
Stay up all night with the stars *
зна4и на 13 съм ако съм някаде надалече вечерния ми час е 8 ама из квартала мога да стоя и до 11 вечерта ...
вечерния час не ме притеснява \/
на 14 сам и наще ме пускат до 8но лятото ще стана на 15 и ше прегожарям до 10
![]()
Лудите движат света!
на 16 съм и таз година няа иам никакви проблеми с вечерния час![]()
е стиа да се намери някой да седи с мене е![]()
На 16 години съм и нямам вечерен час. (момче съм)
Всичко е добре,когато свършва добре!
Ами зависи за вечерния час по принцип ме искат в 10 вкъщи,но ако съм с приятели пред входа на блока и си говорим мога и до по-късно да седя...зависи.
Закона със сигурност няа да се спазва,от тииновете.Квото и да измислят да напишат на хартия,дребните пак ще си пият и ще си пушат след 10 така че...ц
Ами както беше и зимата..мине ли 20:00 се почва..то не бяха многобройни димки /над 150 сме хвърлили тая зима,бяхме 50 човека/ мощно BigTiger-и /над 20/ и мощно бягане от ушев.Сладури бяхме зимата..![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
на 16 съм... искам да няма вечерен чааас УААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... no comment ...