- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще бъдете с вечерния час лятото?
Аааа аз се уплаших малко с тоя закон.. 2 пъти ме хващат но не ме глобиха а само ми казват да не се повтори .. но въпреки че не ме глобиха са се обадили на баща ми .. ама на него не му пука особено каза че все пак съм на 16 а и когато съм с брат ми нямам проблеми защото той има 18
![]()
НЯМАМ...няма и да имам![]()
Аз съм на 13 и ако не е тоя закон със вечерния час нямам час!Амааа куките вече няколко пъте ме гониха щото аз си седя до към 10 и като ме видят и чувам вълшебния звук Фиуу
![]()
![]()
и дайй бягай
![]()
и куките се отказват
![]()
Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!
Аз съм на 13 и ако не е тоя закон със вечерния час нямам час!Амааа куките вече няколко пъте ме гониха щото аз си седя до към 10 и като ме видят и чувам вълшебния звук Фиуу
![]()
![]()
и дайй бягай
![]()
и куките се отказват
![]()
Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!
па лятото ше гледам към 11 и нещо да съм си у нас , ако не е хода на диско ала бала, на 14 съм
и нали знаете a.c.a.b![]()
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Първоначално написано от venivid
голям мъж бе
Аз съм на 17 и 2 месеца /изключително важно уточнение/ и ще видим как ще съм с този прослувут вечерен час.В София като съм, гледам да се прибера между 22 и 23.Едно да не тревожа излишно наште, второ да си нямам проблем с куките и трето, че всъщност нямам кой знае какво да правя на улицата през нощта.
Лятото ще отида няколко пъти на дискотека -2-3 пъти може би със знанието на наште и така.Като цяло съм доволна.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
На 13...октомбри ставам на 14 и ме пускат до около 10.30 н епо-късно, но понякога и в 10 почват да званят![]()
Е аз след 2 месеца ставам на 18 , но не ме вълнува този вечерен час прибирам се когато искам понякога в 22:00 понякога в 4 сутринта.. зависи къде ще ходя и дали има какво да правя до толкова късно :P
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
emi.. tazi godina pravq 17.. i po princip lqtoto sum pri baba i dqdo..[ i taka be6e do minalata sedmica] , na6te me pyskat do 02.00 , oba4e vs dr se pribirat v kolkot si poiskat i az re6ih 4e i az moga.. oba4e baba mi vze 4e kaza na na6te [1ta ve4er -v 05.00 sytrinta se pribrah,2rata-v 03.00, 3tata v 04.00 i t.n] i sega na6te si me vzeha pri tqh i ne iskat da me pysnat tam.. ne za drygo , ami poneje " ne moje momi4e da sedi do tolkova kusno, kvo 6e si pomislqt horata za tebe ?! "
Mn puti sum se opitvala da govorq s tqh, ne se poly4ava.. s baba mi su6to ne moga da se razbera.. su6tata e kato tqh
![]()
ми аз съм на 14 тва лято е айляк щото нашите са в в чужбина и само баба ми е тук а тя е нощна смяна и си ляга рано така че мога да стоя до колкото искам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ина4е ме пускат някаде до 11:30
на 18 съм ве4е![]()
и попринцип аз сама си решавам кога да с еприбера дали по рано или по късно .. зависи и с кой съм и какво мислим да правим и така ... Ама като се има предвид че живея в малък град в който след 12 ве4ерта няма кфо да се прави ...
![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
И аз съм така с тази разлика , че скандалите стават ако се прибера след 8Първоначално написано от ElenorRugby
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ако съм си в квартала, до по - късно. Ако съм в другата част или въобще някъде другате - до 22 - 22:30.
След 2 месеца ставма на 16 и часа ми е 9 ама въобще не го спазвам, но пък не излизам секи ден.Иначе наще като са вкъщи се обаждам в 8 и казвам примерно: "ще се прибера в 11.20 щото да има кой да ме изпрати страх ме е сама "![]()
А иначе наще имат вила и са по цяло лято там и аз си правя квото си искам![]()
По принцип в 22:30 съм си вкъщи, случва се да закъснявам .. а ако съм в квартала може до 2-3 :P
ами през учебната година 10:00 иначе голям скандал ме чака
а сега лятото както и другите лета си правя каквото поискам![]()
г/у по центъра мога да се навъртам до 11 а в квартала до 12, 1 ,2 абе общо взето по всяко време само да съм пред нас,а по някога и бягаме с фр и се събираме да си лафимобщо взето не ме вълнува вечерният час
(на 15 съм )
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
На 14 съм без 4 месеца и ме пускат най-най-късно до 23:00 не повече и то в редки случаи... иначе по принцип си се прибирам в 22:00
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
На 18 съм, нямам вечерен час![]()
На 12 ще стана след 2 сед.;ходя малко надалече и ми дават до 11.30 :P :P
на 15 съм и вечерният ми час е до 10h(както си е по закон) :,а понякога ми дават и до 11h
През ноември ще направя 14 и ме пускат до 21.30-22.00...![]()
ами аз съм на 14 без 1 месец и би трябвало по закон да съм в къщи до 8 обаче стоя до към 21:30 -22:00
+1Първоначално написано от VeRoNa