- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чудя се . . .
Поредната любовна история от моя страна.![]()
Значи бях ви писала,че едно момче ме харесва (да го наречем Н ) ,но и приятелката ми го харесва.Както и да е,излязох с момчето,приятелката ми не ми се сърди (много) ... Дам,той е добър,мил...Не е пръв красавец,но става.Добре де,ама аз тръгнах с друго момче (К) .Следователно Н просто се срина...Сега скъсах с К,защото се оказа голям глупак.Но не харесвам Н,а разбрах от един негов приятел,че иска да ми предлага.И сега се чудя как да го отрежа..Или да тръгна с него за около седмица и да го оставя...Незнам.Някакви идеи какво да правя ?
![]()
Не искам да съм с теб и точка . Какво ще овърташ повече , ще тръгва с него , после ще късатЩом не ти харесва режи докато е време , после е по-гадно
Въобще не знаеш какво искащ момиче
![]()
Най-глупавият вариант е да тръгнеш с него и след това да го оставиш!
Щом питаш,следователно не искаш да го нараняваш,а по този начин,именно това ще направиш.
Кажи му просто,че ти нямаш същите чувства към него и нещата няма да се полчат.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Бе я не ходи никъде - кажи му "Край" на момчето и го оставяй да се научи, че животът е труден. А и ти много не "хойкай" да не научиш някой ценен урок по трудния начин.
Абе мамка му стара.. като не можете не се занимавайте с любов..
Ако искаш намеси още 2ма-3ма които да не харесваш просто за купона, след това ги скъсай и да ти извадят прякора "Едноседмичната коравосърдечна любовчийка"...![]()
Какво си се за притеснявала за такава глупустМен най-много ме кефят директните неща .. така че казвай му че не става и да ходи да си ляга .. кво си го замислила
Кви са тия тъпи неща да тръгваш с него и да го оставиш да не би да си длъжна да ходиш с всеки който те харесва или пък със всеки който ти предложи ... Аре давай му резачка и толкова
![]()
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
Ти нормална ли си ?![]()
"Да тръгна с него за 1 сед и да го зарежа" .....
О Боже Господи !![]()
![]()
Е за тфа мъжете казват,че жените сме били глупачки ..
Как ще постъпваш така бе , ти в реед ли си ?????!!!
"Как да го отрежа" , еми с мерак как може ?
Казваш му "не искам да сме нищо повече освен приятели" и
точка по въпроса ... Утре , ако разбереш ,че иска да те на*бе кфо?
Да не би случайно да му дадеш да те изпраска ( сри за грозния израз )
и след 1 сед да кажеш,че не искаш повече ?
Бахти и историите , бахти и чудото ;....![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Първоначално написано от vesSynkaa
![]()
![]()
Ако го правите нарочно, разбира се, че така ще мислим
![]()
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Абсолютно съм съгласна.Ти щом за това не можеш сама да си вземеш решение не зная за напред как ще се справяш с по-трудните неща . .Първоначално написано от vesito13
Първоначално написано от vesito13
![]()
това със тръгването и късането след седмица е НАААЙ-голямата глупост която можеш да направиш! Ама ако някой постъпи така с теб ще пускаш тема "той ме заряза живота е скапан
" мисли и за другите не само за себе си.
![]()
Веси се е изказала кратко и ясно. Няма смисъл да я повтарям.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House