.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

С какво съм заслужила лошо отношение?

.....

Град
    София
    Е какво да те критикуваме - имаш нужда да споделиш, да поплачеш и го правиш. Ако така ти олеква - чудесно, освободи напрежението. А истинските приятели са малко, пази ги! Останалите - да "духат супата"! И не съди прекалено строго - страхът е сериозен мотив човек да направи много неща.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от therocky
    Цитирай Първоначално написано от Gary
    Е какво да те критикуваме - имаш нужда да споделиш, да поплачеш и го правиш. Ако така ти олеква - чудесно, освободи напрежението. А истинските приятели са малко, пази ги! Останалите - да "духат супата"! И не съди прекалено строго - страхът е сериозен мотив човек да направи много неща.
    За мене това не е мотив. Приятел ли ти е, колкото и да се страхуваш заставш зад него. Поне така е при мене. Страховете са за да се преодоляват.
    Плача, защото ме е яд, а не защото ми олеква.
    Да, съгласен съм, че трябва да застане до теб, по това се отличават истинските приятели от познатите. Не всеки може да преодолее страховете си. А плачът дори да е от гняв пак разтоварва. Гадно е, че си получила такъв удар...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    В тоя сват има 2 вида хора:
    Единия са тези, които са винаги добри с другите, които винаги гледат как да помогнат, които гледат 1во другия, а след това себеси.. другия тип са тези които чакат всичко на готово, и им дреме само и единсвено за тях..
    Съвет - не знам какъв съвет може да ти се даде, освен да преценяваш 1во хората, до колко са готови да се жертват за другия и чак тогава да ги допускаш до себеси..

Не си разбрала какво исках да кажа..
    Ще се опитам да ти обясня това което имах в предвид:
    Значи както по горе казах хората са 2 вида, тези които се отнасят добре към другите, които гледат да помагат когато с каквото могат и притежават всякакви добри качества, а 2рия тип са тези които "взимат без да дават", гледат как да си усладят живота без да обръщат внимание дали не пречат на някой по този начин.
    Т.е. 1вия вид са -добри, 2рия вид -лоши.
    Явно е решила да бъде от 2рия вид, защото ако е била истинска приятелка за 1-2 шамара не е трябвало да те предава и да прави това което е направила (не спомена нищо какво е станало затова обобщавам)
    Ето това исках да кажа и дано сега вече да си ме разбрала..
    Единсвения начин е да пресяваш тези които наистина заслужават да ти бъдет приятели и няма да направят това, което тя е направила..

Град
    София
    Да, може би е така, но аз познавах трима души, които можеха да преодолеят страховете си. Уви вече са двама, другият почина преди време, заради това, че застана зад гърба на приятел - и плати жестока цена. Вероятно затова съм склонен да не приема категоричната ти позиция.

Град
    София
    Е, това приятелка ли е?

П.С. Ако не и беше дала номера ми щеше да изяде два шамара :O
    Не. И не виждам смисъл да се ядосваш заради нея. За мен тя не си струва нервите, а за теб?

Съгласна съм че света е гаден.. но си в него и ще ти се наложи да играеш по неговата свирка .. и ако не искаш цял живот да ревеш се стегни и не бъди толкова наивна,не очаквай всичко да ти е наред, не бъди толкова добре със всички не си длъжна да защитаваш всички По плачи си, а след тва се стегни и само напред
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

определено не е приятелка.. без твое съгласие няма право да разпространява номера ти.. а пък какво са 2-3 шамара..
    Затова както казва Костадин: кажи и Have a nice life..

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Е, това приятелка ли е?

П.С. Ако не и беше дала номера ми щеше да изяде два шамара :O
    Не. И не виждам смисъл да се ядосваш заради нея. За мен тя не си струва нервите, а за теб?
    Разбира се, че не си струва. Осъзнавам го. Яд ме е, че има толкова подли хора.
    Ох за сажаление има и то много такива ... Живота е гаден ....
    Always wanna play but never wanna loose

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Аз пък сега щях да отида и да я пребия. Много мразя да говорят зад гърба ми. И не знам каква приятелка ти е била след като ти дава номера на някакви безразлични за нея(не знам до колко е така). Не знам тогава и до колко е брат на брат си(така да се каже). То това значи е много просто същество. Как аз ще давам номера на приятел на човек, който не ми е толкова близък.
    Надявам се майка ти те е разбрала и няма да имаш проблем с нея.

Това май ти беше за урок с телефона. Следващия път го взимай, макар, че наистина е подло да се дига чуждия телефон.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Град
    София
    Яд ме е, че има толкова подли хора.
    Е светът не е розов. Побесней си и продължи напред. Натрупала си опит, платила си цена - не го забравай, направи си изводите и помъдряла продължавай в този свят Дано да съм те разведрил и поел част от яда ти

Яд ме е, че има толкова подли хора.
    Е светът не е розов. Побесней си и продължи напред. Натрупала си опит, платила си цена - не го забравай, направи си изводите и помъдряла продължавай в този свят Дано да съм те разведрил и поел част от яда ти
    Вече не плача. За щастие баща ми беше първия, който ми подаде ръка и ми каза, че нямало смисъл да плача за това, че някой ми е забил нож в гърба. Щом го е направил, не е бил приятел, поне не на мене!
    Добре е направил баща ти. Оставяй я тая твоя "приятелка". По-добре никой отколкото такива хора...

Град
    София
    При такъв баща ние от форума не ти трябваме. Послушай го!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTyYy
    Съгласна съм че света е гаден.. но си в него и ще ти се наложи да играеш по неговата свирка .. и ако не искаш цял живот да ревеш се стегни и не бъди толкова наивна,не очаквай всичко да ти е наред, не бъди толкова добре със всички не си длъжна да защитаваш всички По плачи си, а след тва се стегни и само напред
    Гаден е от една страна! Няма да играя по ничия свирка. Силно вярвам, че ние младите, добрите ще променм света. Не очаквам всичко да ми е наред, знам, че няма. Защитих го, защото така почувствах, че трябва. Наивна не съм точно. Не вярвам на всичко и всички. Просто тя се промени на последък много, заради друго момиче... Но да не навлизам в подробности
    Ти си знаеш най-добре каква си А за вярването и младите...ако наблюдавам по малките от мен...според мен въобще не смятам, че са добри или че ще променят света.Той за мен върви в една посока и тя е НАДОЛУ !!! Е все пак тва си е мое мнение И се надявам да не съм права за повечето неща които си мисля!
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

Гаден е от една страна! Няма да играя по ничия свирка. Силно вярвам, че ние младите, добрите ще променм света. Не очаквам всичко да ми е наред, знам, че няма. Защитих го, защото така почувствах, че трябва. Наивна не съм точно. Не вярвам на всичко и всички. Просто тя се промени на последък много, заради друго момиче... Но да не навлизам в подробности
    Ти си знаеш най-добре каква си А за вярването и младите...ако наблюдавам по малките от мен...според мен въобще не смятам, че са добри или че ще променят света.Той за мен върви в една посока и тя е НАДОЛУ !!! Е все пак тва си е мое мнение И се надявам да не съм права за повечето неща които си мисля!
    Всъщност си права. Сега малките са пълни уроди. Всичките имат проблем с главния. 3 клас не се вижда ми награбил цигарата -> О, боже мой.
    С всяко поколение народа затъпява все повече... За пример мога да посоча Darkkiss, който се мисли за много умно момче, ама всъщност не възприема по-доброто, ами продължава с по-лошото, което го насочва на долу...

Цитирай Първоначално написано от relax4o

Всъщност си права. Сега малките са пълни уроди. Всичките имат проблем с главния. 3 клас не се вижда ми награбил цигарата -> О, боже мой.
    С всяко поколение народа затъпява все повече... За пример мога да посоча Darkkiss, който се мисли за много умно момче, ама всъщност не възприема по-доброто, ами продължава с по-лошото, което го насочва на долу...
    Ха всъщност знам много добре за какво ми говориш,незнам за Darkkiss, но определено смятам, че малкото поколение има нужда от помощ и то психическа.Незнам дали тва се дължи на родителитеили, на среда, а може и на даскалото, на държавата незнам..но малките нямат проблеми само с цигарите,едва ли цялата им агресия идва от тютюнопушенето, мисля че по скоро трябва да им помогнем с наркотиците и алкохола.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си