- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какво съм заслужила лошо отношение?
Не ти и трябва да го знаеш. Отвратителен е. Не взима примери. Какво друго? Пубер си е. Гледам да му покажа някой и друг добър пример(в това поне съм добърПървоначално написано от 3oPuTyYy
), ама уви. От идиотщина нищо не възприема. Ако ти се чете за какво става въпрос това хлапе пиши ЛС.
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Еми като ще се защитава едно семейство да се защитава разбира се. Защото има много семейства, които нямат доверие на децата си и се вслушват в чуждото мнение, което е много тъпо от тяхна страна. Баща ти явно те знае много добре и вярва единствено на теб. Това си е добър баща.
Пак ти казвам - оставяй я. Два шамара не са болка за умиране. Боже, боже. До къде стига света.
Ако трябва да си довършвам мисълта от горе: Вече на мода са женските бойни изкуства, ако ме разбирате какво имам предвид. Те момчетата/мъжете спряха да се бият, та ся момичетата/жените почнаха.
------------
Тя тая дето ти е звъняла хубаво защиатава братчето си, ами и приятелката ти да беше направила така. Ако искаш и го дай за пример това. Чист удар под кръста си е.
Не искам да ставам банален, ама да е мислила на време. Все пак...
После ми кажете да не бия момичета(хах не че го правя по грубия начин ама...), ама някои са за убиване.
Еми аз нямам повече какво да кажа... надявам се да си оправите проблема по начин, който вие смятате за добре.
Съгласна съм.Първоначално написано от Gary
И на мен ми се е случвало и те разбирам.Много е кофти, но просто можеш дори да се радваш, че си се отървала от фалшива приятелка![]()
Да наистина е много гадна ситуацията,но лично аз смятам,че прекалено много се изтъкваш..изкара се перфектна тук и се издразних,честно.Не знаем ситуацията точно,защо веднага обвинявате другото момиче за всичко..съжалявам,че съм толкова директна,просто мразя такива хора!
Ехейй не ми изопачавай думите,моля те...