.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTyYy
    Цитирай Първоначално написано от relax4o

Всъщност си права. Сега малките са пълни уроди. Всичките имат проблем с главния. 3 клас не се вижда ми награбил цигарата -> О, боже мой.
    С всяко поколение народа затъпява все повече... За пример мога да посоча Darkkiss, който се мисли за много умно момче, ама всъщност не възприема по-доброто, ами продължава с по-лошото, което го насочва на долу...
    Ха всъщност знам много добре за какво ми говориш,незнам за Darkkiss, но определено смятам, че малкото поколение има нужда от помощ и то психическа.Незнам дали тва се дължи на родителитеили, на среда, а може и на даскалото, на държавата незнам..но малките нямат проблеми само с цигарите,едва ли цялата им агресия идва от тютюнопушенето, мисля че по скоро трябва да им помогнем с наркотиците и алкохола.
    Не ти и трябва да го знаеш. Отвратителен е. Не взима примери. Какво друго? Пубер си е. Гледам да му покажа някой и друг добър пример(в това поне съм добър ), ама уви. От идиотщина нищо не възприема. Ако ти се чете за какво става въпрос това хлапе пиши ЛС.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Еми като ще се защитава едно семейство да се защитава разбира се. Защото има много семейства, които нямат доверие на децата си и се вслушват в чуждото мнение, което е много тъпо от тяхна страна. Баща ти явно те знае много добре и вярва единствено на теб. Това си е добър баща .

Пак ти казвам - оставяй я. Два шамара не са болка за умиране. Боже, боже. До къде стига света.

Ако трябва да си довършвам мисълта от горе: Вече на мода са женските бойни изкуства, ако ме разбирате какво имам предвид. Те момчетата/мъжете спряха да се бият, та ся момичетата/жените почнаха.

------------
    Тя тая дето ти е звъняла хубаво защиатава братчето си, ами и приятелката ти да беше направила така. Ако искаш и го дай за пример това. Чист удар под кръста си е.

Не искам да ставам банален, ама да е мислила на време. Все пак...

После ми кажете да не бия момичета(хах не че го правя по грубия начин ама...), ама някои са за убиване.

Еми аз нямам повече какво да кажа... надявам се да си оправите проблема по начин, който вие смятате за добре.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Gary
    Е какво да те критикуваме - имаш нужда да споделиш, да поплачеш и го правиш. Ако така ти олеква - чудесно, освободи напрежението. А истинските приятели са малко, пази ги! Останалите - да "духат супата"! И не съди прекалено строго - страхът е сериозен мотив човек да направи много неща.
    Съгласна съм.
    И на мен ми се е случвало и те разбирам.Много е кофти, но просто можеш дори да се радваш, че си се отървала от фалшива приятелка

Град
    Дълбините на канала :D
    Да наистина е много гадна ситуацията,но лично аз смятам,че прекалено много се изтъкваш..изкара се перфектна тук и се издразних,честно.Не знаем ситуацията точно,защо веднага обвинявате другото момиче за всичко..съжалявам,че съм толкова директна,просто мразя такива хора!

Град
    Дълбините на канала :D
    Ехейй не ми изопачавай думите,моля те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си