.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Аз съм пълен кретен ...

Харесах си едно момиче от даскало заговорих я сега искам да излезем , първо си мислих че почти не се познаваме за да излезем , но сега идва априлската ваканция и затова реших че трябва да пробвам , а в същият момент не правя нищо защото се притеснявам да я попитам ... според вас не е ли смахнато да я попитам още втория път когато сме се заприказвали дали иска да излезем

Град
    София
    Напълно нормално си е състоянието ти. Вземи се в ръце и действай, да не те изпревари друг.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Не си, спокойно!
    Има и такива които още от самото запознанство канят на среща, след което по стечения на обстоятелствата нещата се развиват добре.
    При всеки е индивидуално..
    Според мен е добре да се пробваш, защото ако загубиш не губиш нищо, а ако спечелиш и излезете можеш да спечелиш много
    Това е - живота е риск печели, риск губи

Успех.

Мерси много , значи утре ще действам само да не ми трепери гласа , че става доста неловко ...

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Не си, спокойно!
    Има и такива които още от самото запознанство канят на среща, след което по стечения на обстоятелствата нещата се развиват добре.
    При всеки е индивидуално..
    Според мен е добре да се пробваш, защото ако загубиш не губиш нищо, а ако спечелиш и излезете можеш да спечелиш много
    Това е - живота е риск печели, риск губи

Успех.
    не мога да го кажа по-точно!

Град
    София
    А споко - ще ти трепери и ще се запъваш, но това е нормално Ако можеш бъди по-уверен, желая успех

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от laichzeit92
    Мерси много , значи утре ще действам само да не ми трепери гласа , че става доста неловко ...
    За да ти е по-лесно си представи, че говориш с някое момче от компанията с която излизаш. За да не ти трепери гласа, наистина като знаеш, че от този разговор зависи дали ще ти даде шанс да се реализираш заедно с нея, но за да ти даде шанс, трябва да бъдеш уверен.
    Просто трябва да се нахъсаш (както се казва) и да бъдеш максимално уверен че ще излезе с теб, да си създадеш представата че си толкова готин и че няма да ти устои, за да пренебрегнеш трепета на гласа.

Успокой се и го преудолей!
    Успех и след това кажи какво е станало

Мерси за надъхвацията , а иначе ще кажа веднага щом се прибера какво е станало само да имам шанс да говоря с нея , защото понякога се разминаваме и не се виждаме

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Абе покани я,какво се колебаеш?

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Мерси за надъхвацията , а иначе ще кажа веднага щом се прибера какво е станало само да имам шанс да говоря с нея , защото понякога се разминаваме и не се виждаме
    Никога не се обиждай сам. Това не е хубаво. Ако някой друг ти го каже навярно ще се ядосаш и ще го напсуваш.

Нямам какво да кажа. Отговорите са написани преди моя.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Град
    < 33
    и за тфа си кретен ?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми просто и кажи имаш ли желание за разходка, защото днес съм свободен, а не ми се прибира в къщи . . или нещо от сорта?!

Ами просто се ядосвам , че се надъхвам и като я видя губя кураж и бездействам , а след тва се изнервям още повече .

Град
    столицата
    Напълно нормално е,първата крачка е най-трудна.После обаче става по-лесно.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Дълбините на канала :D
    Браво!Повече като теб да има

Re: Аз съм пълен кретен ...

" ... според вас не е ли смахнато да я попитам още втория път когато сме се заприказвали дали иска да излезем "
    не изобщо не е смахнато моя приятел ме покани да излезем още когато се запознахме давай смело успех и да разкажеш после

Ами ако е с приятелка ... тогава какво

Ами ако е с приятелка ... тогава какво
    stava6 za smqh

ps; da ne ti puka it's your life !

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Викаш я насаме. Пък, ако се стегнеш много може и направо пред приятелката и. Поне и тя ще види, че си момче/мъж на място.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Аз съм пълен кретен ...

Нем, изобщо не е смахнато. Даже нормално ти какво - два месеца писма да си пишете ли искаш и тогава да я поканиш?

Стига се спича, момичето не яде хора.. I hope

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Значи днес я видях говорихме си до даскало и накрая когато почти бяхме стигнали я попитах дали иска да излезем през ваканцията , но тя отговори , че няма да може , защото има много за учене понеже е отсъствала дълго време от даскало , защото е била болна от нещо , не запомних какво сложно беше . Аз си казах аха добре викам може само да иска да не ме реже с не не искам , обаче аз съм лесно доверчив и повярвах пък и няма как ей така да си го измисли , след това казах на приятел който е бил от нейния клас и каза че наистина е била болна , та сега няма да излизаме през ваканцията и освен да си я карам ей така и по - нататък пак ли да я поканя не знам , или направо да и кажа когато има време и ако иска да излезем да ми каже ?

Обаче се получи много добре искам да кажа неска нито приятелката и беше с нея нито имаше някой от даскало който да познавам или вобще по пътя ни , и ми се усмихна което не е кой знае какво , но се пак да радвам пък ще видим по - нататък , аз трудно се отказвам от това да постигна целите си .

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    или направо да и кажа когато има време и ако иска да излезем да ми каже ?
    Тц.

-Лили, кога ще имаш свободно време?
    -Ами имам много за учене, и ваканцията няма да мога. Предполагам че съботата след края на ваканцията ще съм свободна.
    -Чудесно, ще ти звънна в петъка да се доразберем.

И толкоз.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си