.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Съвет за мацка?

Така, направо на темата:
    Преди седмица-две се запознах с мн красиво и готино момиче. Излизахме няколко пъти на кафе в общи компании, където аз не много успешно се опитвах да не я зяпам през цялото време Забелязах, че и тя ми хвърля по-продължителни погледи от време на време, което ме навежда на мисълта, че може би и аз не съм й безразличен. Взех й телефона, имам и й скайпа - чудя се как да процедирам по-нататък. След ваканцията мисля да й предложа да излезем, но не знам как да повдигна темата, как да й намекна и как да се стигне до по-сериозни взаимотнощения, защото не съм от най-отворените
    Мерси за отговорите предварително

Град
    Пловдив
    Е защо СЛЕД ваканцията ? По-добре действай през ваканцията.. щом и имаш номера обади и се или УЖ случайно да видиш "кфо праи" и пиши по скайп .. покани я да излезнете по на кафе и така..

Ясно това, но за съжаление ваканцията заминавам за провинцията :/ Това със случайното обаждане е добра идея, мерси

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе бъди уверен в себе си бе момче, та*аци имаш между краката(предполагам)

Звъниш:
    -Здрасти Ани, как върви при теб?
    -блаблабла
    -А супер, а тъкмо се върнах т провинцията, беше много хубаво и направихме снимки. Хайде да се видим да си поговорим и да ти ги покажа.
    -блаблабла
    -Ами утре съм свободен, щом и ти си свободна - 18 часа на площада

И така..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Абе бъди уверен в себе си бе момче, та*аци имаш между краката(предполагам)

Звъниш:
    -Здрасти Ани, как върви при теб?
    -блаблабла
    -А супер, а тъкмо се върнах т провинцията, беше много хубаво и направихме снимки. Хайде да се видим да си поговорим и да ти ги покажа.
    -блаблабла
    -Ами утре съм свободен, щом и ти си свободна - 18 часа на площада

И така..
    +1 четеш ми мислите тъкмо и аз тва щях да напиша

Добре бе хора....едно не мога да проумея...какви са тия вълнения!!!Искаш да й се обадиш...ами обади й се...искаш да излезете...покани я...и да се мислиш,и да не се мислиш нищо няма да стане!Трябва да действаш!Ако не иска...не иска-поне ще знаеш,че не иска и ще си спокоен!Няма нищо притеснително от незнанието,несигурността... обади й се,поговорете си..ще разбереш как стоят нещата!

Град
    blg
    purvo izlezte nqkolko puti sami po opoznaite se ne burzai s razgovori za seriozni vzaimotnosheniq ... a kolkoto do izlizaneto tva e lesno zvunish ii q kanish
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си