- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли смисъл от много натоварване
ее..ахти аз ако тогава бях объркан сега напрао ме отказа от всякакво слабеене невъзможно е да правя всичко това както казах немога да земам такива храни независи от мене какви храни има във нас и не ям само аз а още няколко човека примерно грейфрутите посмъртно немога да ги намеря тъй като дори не ги продават наблизо не ме питай как е възможно това така е.. не не не не незнам напрао по добре да небеше писал... аз си мислех че имам шанс да смъкна некое кило ти тук изписа романа който ме отчая напълно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <====== НАПЪЛНО излезна и че не е имало смисъл от това натоварване което съм правил .. и от вкусотия която зарязах 2 седмици не чесно напълно объркан CONFUSED DUDE !!! я го дай МАЛКООО по бавно на МНОГО прост език примерно ми кажи нещо като седмична програма примерно понеделник колко кво да ям и кво да прая ако не те мързи (то щом написа толкоз ... неща дано не те мързи това ЗАЩОТО НИЩО НЕМОГА ДА РАЗБЕРА мислех че знам поне БЕЙСИКА сега се оказа че место да съм слабеел съм се прецаквал през цялото време незнам на диетолог ли искате да ме пратите кво... ) б....а..ти ве
Първоначално написано от Drogiranata_