момче съм и около 10 килограма трябва да смъкна
не е трудно да го разбера просто е трудно да го формулирам и тря да говоря със всички хора в къщата за храната......... бягане небягам много около 30-40 мин... кофички няма да с тане да правя... когато тренирам е след повече от 2 часа като съм ял ... да си напрая хранителна програма ми тря да ми кажеш каква храна за какво се яде ама нее така подробно да ми обесняваш и само в некфи скобички да ми казваш 1-2 хранителни продукта.. че и по малко с някои случаи... защо трябва да тегля пъмп ит мъмп ит толкова е сложно просто да ям каквото трябва и да тренирам както трябва и не съм казал че неискам да ходя на фитнес просто кардио мога да правя и в нас ... и бягането вън.. исками се просто нещо лесно смисъл не лесно за правене ам лесно формулирано примерно понеделник закусвап нещо си там (зависи какво трябва да ям тря ми кажеш за белтъци ли ще е мазнини ли и като ми избройш няколко по обичайни продукта аз ще си го оправя само трябва да знам за какво храна и няколко обичайни демек най често използвани ся деда знам дали ме разбра...) обят такова онакова аз времето когато ще ям ще го оправя