.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

ще останете ли да учите тук

Понеже всички тук сме тийнове.. реших да направя една тема специално за мечтите ни след време..
    в бъдещето..
    Замислих се къде искам да отида след това..
    Дали ще остана в България..или може би ще напусна родината.
    Какво ще уча след 12 клас..
    Знам,че за мен е рано..
    знам го..
    но просто.. Времето ще отлети.
    Не знам какво искам..
    А вие?
    Какво мислите да правите по-нататък?
    Какво искате да учите?
    С какво ще се занимавате?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз се чудя дали да се върна в България или да отида някъде другаде - определено няма да остана тук, където съм в момента. Решила съм да уча икономика. От малак това съм решила..
    Но не знам къде..
    Колебая се между Лион, Париж, Марсилия, Брюксел и Варна... Дори наскоро ми мина през ума и Русия, но за там едва ли..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Искам завърша Висше образование тук,а след това ще видим.Има много време до тогава,но ще се замисля дали да не отода в чужбина някъде.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мм... интересен въпрос, аз също съм се замисляла...
    Не знам, бих искала да уча в някой престижен университет като Оксфорд илиии Сорбоната ..., но не знам.
    Не знам как ще напусна родното си място и ще отида да следвам някъде на другия край на света (образно казано, де :Д) и ще оставя всичко - семейство, приятели... целият ми живот е тук... не знам, ако сметна възможността за примамлива... абе, едва ли... ако има някой с мен може би.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Уилището ми дава възможност да продължа образованието си в ТУ ,но нищо не ми пречи да замина за Финландия където специалноста ми (телекомуникаций и компютри) е много по-търсена и добре заплатена.
    Йога и мъдрост

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Еми решила съм твърдо да уча Ветеринарна медицина,ако не ме приемат в Белгия,където съм решила да уча ще пробвам на дръго място като Германия или Англия,а България си остава като най-краен вариант.Иначе след като завърша висше искам да работя и да живея в България,защото си я обичам...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Да,тук смятам да остана (евентуално),но ако мога ще отида другде.След 2 години смятам и силно искам да ме приемат в Мединският Университет Варна,ще кандидатствам и в останалите,но пъъък...Варна си е Варна,още повече и МУ-то ни
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Определено ще съм в чужбина ..
    Мениджмънт или право.. колебая се, но имам време да мисля.

Супер фен Аватара на bEbsI
    За висше-да.След това предполагам,че не.Иначе искам да работя като икономист и да преподавам икономика в училище.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Аз няма да уча в България, но пък имам ужасното желание да се върна след това, за да мога да работя тук... дано нещата се стабилизират.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Смятам да уча ветеринарна медицина,но нямам никаква представа дали в България или някъде другаде.В крайна сметка обаче след завършване на висшето ми образование ще си живея и работя тук.Не си представям да напусна страната ни за повече от 2-3 години,обичам я.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Ще се махна от България. Не че нещо ама.. тук все пак какви шансове имам за реализация.. За сега съм се насочила към „Мениджмънт в туризма”. Дано да се справя.

'Айде и аз да надраскам нещо тук..
    Ами..
    Аз до скоро дори не знаех дори за гимназия..
    а сега определено искам да уча НЕМСКИ
    след 12 клас..
    много искам да отида в Германия..
    знам,че трябва много учене..
    многоо..
    Бъдете уверени в себе си.
    А до това колко ще се случи не знам..
    Нали знаете.. Трябват средства,пък и не знам как ще оставя всичко тук,за да отида някъде извън България..

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Извинявам се за off topic-a ама "YouCantStopMe" МОЛЯ ТЕ престани да пишеш всяко изречение на нов ред!!

Град
    Е там...
    отдавна не живея в България...

^Не знам защо, но имам чувството, че понякога пишеш някви "мнения" просот за да се намираш на работа. Темата е за това кой ще остане да учи в България. След като ти отдавна не учиш в България не мисля, че си в графата на тези, които сега ще избират. А след като все пак искаш да пишеш, може да споделиш къде учиш, защо не в България и защо мислиш, че твоят избор е правилен, за да помогнеш на тези, които се колебаят.

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    ^Не знам защо, но имам чувството, че понякога пишеш някви "мнения" просот за да се намираш на работа. Темата е за това кой ще остане да учи в България. След като ти отдавна не учиш в България не мисля, че си в графата на тези, които сега ще избират. А след като все пак искаш да пишеш, може да споделиш къде учиш, защо не в България и защо мислиш, че твоят избор е правилен, за да помогнеш на тези, които се колебаят.
    след този хубав пост смятам да запазя тайната за мене

Ами аз още малка, но мисля другата година да вляза в 157, там да уча италиански, до 9 клас ще съм си взела и двата сертификата за английски език.След 10 клас , ако имам хубав успех искам да уча в Darbi College 1 година в България и 1 в Англия.След като завърша ще отида в Италия при сестра ми и ще уча мениджмънт и маркетинг.Какви планове имам сигурно сто пъти ще си ги променя
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Не съм се замисляла.. но може би ще следвам медицина или нещо свързано с туризма ... живот и здраве наскоро наще ми казаха защо не наблегнеш повече на биологията за да те пратил в Германи или Румъния да следваш медицина за лекар... Но все още е прекалено рано да мисля за такива неща, има много много време сега да си взема изпитите на кандидатстването да завърша успешно учебната година и да отида да уча това с което искам да се занимавам сега.. а след това само да сме живи и здрави всичко ще се подреди..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не знам защо , но си мисля , че бих останала в България . Тук смятам да уча . А вече за какво да уча , не смея да кажа . До 12 клас имам адски много време и не знам какво ме чака в бъдеще

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    на този етап ще си бъда тук, и висшето също тук
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Aм аз мисля висшето да си го изкарам тук, нещо свързано с туризъм или маркетинг и след това каквото стане има време...
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Мега фен
    Град
    София
    Аз направих избора си още миналата година- оставам в България. Много ми се учи политология в СУ, ако не стане там- в НБУ

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Ще се махна от България. Не че нещо ама.. тук все пак какви шансове имам за реализация.. За сега съм се насочила към „Мениджмънт в туризма”. Дано да се справя.
    Не казвай че в България няма нищо !
    Човек е казал потърси и ще намериш!
    Вие си мислите България е тъпо туй онуй ама не е така и ще видите защо )
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен
    Все още не съм решила какво ще уча, а е време да започна да се замислям. Иначе може би ще остана да си уча в България, но искам да е някъде далеч от семейството
    nicolepcd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си