Дайте съвет за една мацка - как да я спечеля? Докато и други батковци я охажват.

Първо нека се опиша аз съм момче на 19 години обичам да общувам повече с приятелки от колкото с приятели излизам в компаниия и с момчета и момичета
имам много познати и приятели в моя град. В skype също си чатя предимно с момичета всичките познати-
Харесвам си се, поддържано момче съм Funny прическа хубави дрешки.
Единственото нещо което не харесвам в себе си и не съм успял е че съм слабичак - не съм от момчетата с яко мусколи.
Сигурно съм с 2/3 кила повече от въпросната мацка,
но ако едно момиче ме харесва тя ще ме хареше такъв какъвто съм. Иначе не ми липсват и обожателки има момичета дето си ме харесват
но незнам аз пък не им обръщам внимание просто си се закачам с тях държа се мило и толкова. Не съм свикнал да използвам момичетата като не ги харесвам.
Имал съм и доста любовни разочарования както всеки.
Може да приличам на мъжете - Мачо но не съм такъв тип. Иначе като характер съм Веселяк обичам купоните обичам да съм в центъра на купона
обичам да танцувам ( мисля че това ме отличава от повечето момчета). Но в същото време обичам и романтиката.Обичам да отделям внимание когато
правя специален подарък за едно момиче. Не се срамувам да подарявам и рози от тия цвят праскова с дълга дръжка и червена панделка.
Въпросната маца е на 16 години сладка. Запознахме се чрез обща позната приятелка . Не сме имали много срещи за да се опознаем. Защото живеем в съседни градове
(знам че сега ще си кажете че няма смисъл защото така като сме в различни градове и може да си изневеряваме ). Но не мисля че е така защото според приятелкте тя не е такъв човек
тя не е от момичетата дето се курвосват със по 2ма /3ма и не е от момичетата дето обичат само парите и колите пък и на мен не ми прилича на такава.
Излизали сме заедно с общи приятели и сме ходили на кафе на дискотека и в моя град и в нейния град. Иначе няма проблем да ходя с колата в нейнея гра да пиеме по кафе.
преди доста си чатехме по Skype главно от там се опитвах да се опознаем, но в чата е едно а на живо е друго проблема е че като харесваш едно момиче си забравя6 репликите ,
а ако беше някоя дето не ми пукаше за нея щеше да е друго. Още от както почнахме да си пишем с нея бех почнал от начало да и правя намеци да се видиме че ми харесва това онова.
И докато си чатехме мисля че имаше интерес към мене но от както почнахме да се виждаме и да излизаме сякаш го загуби незнам. Видя че си я харесвам и си дигна "кофата" .
Един ден си пишехме пак по Skype и ме пита дали си я харесвам и аз и признах казах че искам да има нещо повече от приятелство между нас .А тя ми каза че не ми е давала
повод за това и ми каза че ако си харесва едно момче щяла да му го покаже и каза да не мисля за нея а да мисля и за други момичета .
Аз и казах че може да имам други момичета но пак може да си мисля за нея .
И и казах че всяко нещо трябва да си го спечелиш.
От тогава спрях да и пиша. Не се и виждахме повече. Дистанцирах се от нея 1/2 месеца не сме се виждали.
Но Вчера ми се наложи да отида до нейня град и случайно се засякоме с нея и нейните приятелки казахме си здрасти и толкова.
Знам че тя ми каза да не мисля за нея обаче аз не се отказвам лесно искам да се боря за нея въпреки всичко искам да си я спечеля дайте съвет.
Тя не е от момичетата дето имат дълги връзки била е с момчета за по 2 седмици не повече. Девствена е ако това е полезна информация.
Исками се по натам да почана да излизаме заедно със общи познати но да си хвана някое друго момиче - за да види че не е единствена, знам ли дайте идея.
мога да почна да излизам в обща компаия с нея от време на време за да ме опознае повече. мога да се сприятеля с най добрите и приятелки, те са дрожелюбни към мене
но де да знам какво може да си приказват зад гърба ми. Но ако не ме оцени като пич здраве да е.