- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Буутващо СD ?
Вече пробвах 2 пъти да запиша един Windows , за да го инсталирам , но в нито 1 от 2-та пъти диска не се буутна , за да почне инсталацията ,,
ушким ми е като RaR файл , но пак нестава ,,
Какво да направя , за да се буутне или незнам ?
Досега поне 5 пъти съм си преинсталирвала компа , като си записвах дискове по същия начин , но сега нестава никак![]()
![]()
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
А направено ли ти е CD/DVD-то да е първо буутващо устройство?
Да и второто буутващо ми е HDD
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
Windowsa дето си свалила не е bootable
http://arenabg.com/details.php?id=2b...a43e2b30297c5e -- > ето го .
Ами ако не е как да го направя ?
Добре де, защо си записваш всеки път ново сд. Ми запиши си едно и карай с него. Пробвай с гугъл.
Ами файла ми излиза като .iso , но пак не се буутва ,,Първоначално написано от tqnko
Моля ако някой може да ми даде линк за стабилен Уиндоус , който да може да се буутва .
Изпускаш една подробност според мен.
Теглиш Уиндоус от Замунда да речем в ISO формат.
Нямаш никаква работа в Winrar!
Записваш диска с програмата Nero, като това става от опцията BURN IMAGE TO DISK!! Разгледай се малко и ще я намериш
След това трябва да ти е настроен компа да БУУТ-ва първо от CD/DVD.
Като ти изпише Press any key to boot from cd.... - натискаш Ентър да речем и си в играта
Диска не трябва да е надран, прашен и т.н.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Mersi mn na vsichki
Btw sry za latinicata , no tukmo si instalirah bulgarski ezik i resnax , za da trugne , no ne mi izliza ezik na klaviaturata na BG i kato pusna nqkoi film , subtitrite mi izlizat s nqkfi ieroglifi ...![]()
![]()
![]()
[/b]