.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Боли

Боли

Здравейте, пак пиша тук за съвет, защото наистина не знам какво да правя. Гаджето ми е доста надарен, явно го има предвид и е внимателен, но понякой път като му стане много готино и почва да блъска с тва нещо в мене, направо имам чувство,че ще ми пробие дупка в матката. И така два-три пъти му казах в прав текст "моля те, по-леко малко" и той като че ли се спича и е логично де, но не знам как да му обясня по-деликатно и без да му замине желанието, че ще ме изкърти. Моля, дайте съвет как да му обясня и в какви пози да го правим, така че проникването да е по-плитко. Благодаря!

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq
    Kaji mu 4e nejniq sex smao te vuzbujda be pile i predpo4ita6 prosto da pravite sex a ne da se ebete kato zverove i gotovo e moje da ne polzva6 dumite mi v prav tekst no misla 4e shvana ideqta

Град
    In the middle of Nowhere
    Еми кажи си му направо,според мен няма защо да се сдухва..Аз ако бях един мъж и ми го кажат сигурно ще умра от кеф
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    In the middle of nowhere
    Ето след такива теми, после се появяват теми от сорта на "Малък ли ми е", "Как да си го уголемя" и т.н.
    Сега ще ти завидят всички разпоретини дето ако на някой мъж не му е 20+ санта и го пишат дефектен
    Аз мисля че ще ти е много трудно да успееш да накараш твоя човек да го кара по-леко... Поговори с него и му кажи, че минавате границата на удоволствието и те боли, мисля че ще се замисли, но ако някой път е малко по-груб (думата не е груб, но не мога да се сетя за друга) да знаеш че не трябва да му се сърдиш и да си мислиш, че разговора ви не го интересува.... неизбежно е
    Успех
    Come out, come out wherever you are...

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Ти си една тъпа лейка... оставяй го да блъска. Тва му е работата с "онова нещо" хахаха на колко си години че не споменаваш нормални човешки органив ве.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Ти си една тъпа лейка... оставяй го да блъска. Тва му е работата с "онова нещо" хахаха на колко си години че не споменаваш нормални човешки органив ве.
    Ти си "тъпа лейка" в случая. "Оставяй го да блъска" - като я боли как да го остави.

По темата - както ти казаха по-горе, поговори с него. Едва ли ще му стане приятно, но нямаш избор. Секса трябва да доставя удоволствие и на двамата. Според мен най-подходящи пози са тези, в които ти си отгоре - така ще можеш да контролираш темпото и дълбочината на проникване.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

изключително умно изказване много ясно че няма си мълчи докато ч боли само за да му е кеф на нейния

Град
    somewhere over the rainbow
    Като не знаеш за какво става въпрос,защо изобщо и обясняваш какво да прави и какво не.Очевидно не си изпадал/ла в такава ситоация.Само защото не иска да я блъскат като животно не значи,че е "куха".Далеч си отистината,ако смяташ,че функцията на хуя е просто да бъде вкарван докрай и изкарван от вагината на жената.
    Нормално е да губи контрол по някое време и да не се усеща.Когато видиш,че става така ,предложи ти да си отгоре и ще можеш сама да прецениш(надявам се) докъде да го вкарва.Предполагам,че с времето ще натрупа опит и ще внимава повче.

Аз ако бях на твое място щях да му кажа, че искам да е нежен с мен и че искам да се любя с него, а не да се чукаме като някакви животни. Вие сте двойка и трябва да се споделяте кои неща ви карат да се чувствате добре. Кажи му че чувстваш болка и да се надяваме, че ще разбере.
    Only one kiss can change everything...

С най - малко проникване са лежащите пози като лъжички например.Забрави за кучешката или ездачката.За останалото - сподели с партньора си какво не ти харесва и как може да си доставите удоволствие без болка за единия.

кажи си му..няма какво да се срамуваш..както някои казаха,секса трябва да е удоволствие и за 2мата..успех

обясни му в прав текст-нямам против,но боли и не е приятно! кажи му,че ти харесва да го правите,но не така грубо и той ще разбере
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    обясни му в прав текст-нямам против,но боли и не е приятно! кажи му,че ти харесва да го правите,но не така грубо и той ще разбере
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

мерси за съветите, хора, трябва да се говори повече, прави сте. нацелихме позите, при които не ме боли, но сега пък ми е тъпо, че той се кефи на гадното, мръснишко чукане (което и на мен ми харесва доста в някои случаи), но не винаги съм в настроение за такова. имам нужда в леглото по някой път от повече нежност, любене. ама почнем ли така, му пада и изобщо е някаква супер трагедия. а иначе пък се чувствам като надуваема кукла след секс. положението е ...

Най-сетне разбрах как да си го направя 20 санта...ще го прегъна на две..!
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Цитирай Първоначално написано от vaniya
    мерси за съветите, хора, трябва да се говори повече, прави сте. нацелихме позите, при които не ме боли, но сега пък ми е тъпо, че той се кефи на гадното, мръснишко чукане (което и на мен ми харесва доста в някои случаи), но не винаги съм в настроение за такова. имам нужда в леглото по някой път от повече нежност, любене. ама почнем ли така, му пада и изобщо е някаква супер трагедия. а иначе пък се чувствам като надуваема кукла след секс. положението е ...
    Е, добре, с повече лубриканти не става ли работата?
    Или не се възбуждаш достатъчно?
    По принцип съм чела не на едно място, че когато вагината е възбудена стига до големи дълбочини (знам че построих тъпо изречение, но няма как по друг начин да го кажа) и освен това се "напасва" според члена на постоянния партньор.

Но при вас усещам нещо друго аз. Май са ви малко различни маниерите.
    Но със сигурност е хубаво да не блъска като говедо, защото една позната наскоро се оплака от своя приятел, който бил бая надарен и я чукал ужасно грубо през цялото време (аз се чудя тя как го търпи), тя крещяла, бутала го, ама той не, та не, ебал като кон и чак й потекла кръв от вагината.
    Така че това е сериозна работа, ей.

Мани, при вас май не е само тва проблема.
    Как ше му пада от по-нежен секс бе?
    Сигурно звучи тъпо, ама тоя сякаш не е за теб.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора

Град
    sliven
    Теб хем те боли хем те сърби

Фен
    Град
    promenlivo
    напрао с топките да го зима
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

..

dobre kolko e golqm za da e problem >????! ne e 30 santima se pak ...

xax mi kaji mu go v prav tekst az bqh taka s biv6iq no puk nie skusahme i ne mi nalaga da obqsnqvam na koito i da bilo za6toto na sega6niq mu fr s koito ot 3 godini mu e super razmera
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Говори с него спокойно и внимателно, обясни му за какво става дума, ако не те разбере кофти.... много често връзките приключват просто заради несходство в леглото.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Кажи му това, което разказа тук. Без заобиколки, право в целта!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

ми давай дупето по добре дупка в задни*а отколкото в матката
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Цитирай Първоначално написано от pam1
    ми давай дупето по добре дупка в задни*а отколкото в матката
    Аман от такива глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове