.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Обица на езика

Пробих си езика в събота. Първия ден нямаше проблем изобщо не фъфлех и не ми беше подут, но сега е адски подут и не мога да говоря грам. Положението е просто ужасно. Вече се чудя дали да не я махна тая обица. Бях чела в един форум че не е хубаво да се пие вино, а аз пих вино още първия ден...може ли това нещо да е навредило. Както и пушенето на наргиле илии това че първия ден не ползвах сандрин след всяко хранене?
    Сори че пускам още една такава тема, но ще се побъркам вече

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ползвай си сандрина абсолютно редовно и ще ти мине. Избягвай алкохол и люто.

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Ползвай си сандрина абсолютно редовно и ще ти мине. Избягвай алкохол и люто.
    +1 И не пий мляко

Ок мерси за отговорите
    А само да питам леда и сладоледа помагат ли да спадне отока защото аз не виждам никаква разлика

Като си толкова неинформирана, не мислиш трезво, а глупаво е напълно възможно сама да си се довела до това положение.
    Нищо чудно и инфекция да си направиш.
    Шматка, другия път се учи.

Иначе най-добре отиди на лекар, щото работата с тия езици и железа в устата, и с тоя мега абсурд, че трябвало да пушиш не знам си какво не е шега.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от temenujkaaa
    Ок мерси за отговорите
    А само да питам леда и сладоледа помагат ли да спадне отока защото аз не виждам никаква разлика
    Леда помага, сладоледа незнам,ако ти е много надут езика можеш да смучеш ледчета,но не прекалявай!
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

сандрин редовно и не яж твърди храни дори и хляб ако е много твърд-болка е. Лед не помага можеш за 1-2 часа да махнеш обецата но повече недей, че става трудно за говоренето още 2 дена макс и вс ще е ок

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Като си се пробила поне се грижи на пиърсинга си! Сандрина редовно!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от FallOutGirl
    сандрин редовно и не яж твърди храни дори и хляб ако е много твърд-болка е. Лед не помага можеш за 1-2 часа да махнеш обецата но повече недей, че става трудно за говоренето още 2 дена макс и вс ще е ок
    ттцтц.. как ще маха обицата за 1-2 часа?!?!?! Ти добре ли си дупката започва да се свива след 20тата минута... Айде не се изказвайте неподготвени!
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Град
    Nqkyde tam
    Дупката на езика зараства за съвсем кратко време...ако ще я махаш после не си прави опити да я слагаш пак...Сандрина както казаха всички РЕДОВНО....а за това че е подут е нормална реакция ....нз при теб до колко е нормално тъй като не си се отнесла сериозно колкото трябва.....с това шега не бива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си