.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

къси пластове ??

Здравейте ! Такааа... значи проблема или въпроса или това, което ме 'мъчи' от няколко дни е как да се пострижа, та намислила съм си да си скъся пластовете, защото сега са ми малко над раменете. Лицето ми е г/д кръгличко и освен това, че не знам да ли ще ми отива се чудя дали ще стоят добре.Някой ако знае от личен опит дали е добра идея да каже . Другия вариант е да ги пусна малко по- дългички, но по-скоро мисля да са къси, може би до слепоочието. Косата ми е гъста и не е идеално права - тук таме има по някоя чупка, но не и къдрава.
    Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Еми аз съм си правила и къси и дълги пластове..И чесно да кажа,че ми харесвя повече,когато съм с къси пластове..Някак си е по-обемно..
    А за въпроса ти = дали ще ти отива..Не знам..Дай снимка = все пак не можем да ти кажем,след като не те познаваме
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Благодаря че си погледнала темичката Аз не искам да ми казвате дали ще ми отива, защото не съм пуснала снимка. Просто от личен опит да ми кажете дали стои добре като форма и т.н.. Аз също предполагам, че късите пластове стоят по-добре и прическата е по-оформена като цяло + това на самата форма на лицето мисля, че ще придаде дължина.А като цяло, когато не е третирана с преса или нещо подобно по-горе има ли повечко обем, отколкото отдолу? :P

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от justme0
    Благодаря че си погледнала темичката Аз не искам да ми казвате дали ще ми отива, защото не съм пуснала снимка. Просто от личен опит да ми кажете дали стои добре като форма и т.н.. Аз също предполагам, че късите пластове стоят по-добре и прическата е по-оформена като цяло + това на самата форма на лицето мисля, че ще придаде дължина.А като цяло, когато не е третирана с преса или нещо подобно по-горе има ли повечко обем, отколкото отдолу? :P
    Ами аз изобщо не съм си третирала прическата..ДА,отгоре обема е повече,а отдолу по-малко..Много готино стои..Поне на мене ми харесва
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И на мен ми харесва как стои

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си