- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Здравейте,6-ти клас съм и си харесвам в едно момиче от 7-ми клас.Доста съм срамежлив и не смея да й го кажа.Голямия проблем е че я не познавам , знам само как се казва и нищо друго. Моля ви кажете как мога да постъпя. По възраст сме равни ,аз съм висок една глава повече от нея, така че няма голяма разлика .
A tq ima li chustva kym tebe?
Always wanna play but never wanna loose
Не знам.Точно това се опитах да напиша по-горе.
Ех,просто и го кажи.
ПП:Научи се да пишеш.
Като за начало можеш да идеш да се запознаеш с нея. От там вече е по-лесно.
Срам ме е . Ако не бих се запознал 100 пъти. А и се седи с някого. Ако е сама да ама ако не е ,не смея.
Еми ако не преодолееш срама няма как да стане. Хващаш някой твой приятел и отивате...смело напред.Ако не...някой общ познат нямате ли?
Не за съжеление.
Значи хващаш някой и отивате. Не му мисли много, иначе никога няма да се престрашиш. Просто като я видиш и отиваш.
Човек, по добре се откажи. Има начин, но ти ще оплескаш ситуацията. Като порастнеш ще разбереш. Сега наблегни над ученето.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аре давайте съвети.
Кви съвети искаш, като отхвърляш единствения съвет, който може да ти се даде?
П.П. според мене тва е няква ебавка ама кат ще да е![]()
Let's get drunk tonight!
Mалък си!
Ще ти дам най-важния съвет!
Не й казвай директно: Харесвам те..
защото ако го кажеш така, веднага ще те отреже..
А и тя не знае какво иска.. 7ми клас е, а е на твоите години - или ти си оставал да повтаряш или тя е тръгнала от 6 години.. ако е 2рото значи още си е малка да разбира от любов.. а и определено харесва някой "батко"...
Така че изчакай още 2 години най-малко и тогава почвай да въртиш любов![]()
"Срамежлив съм, срамежлив съм. Давайте съвети!" Какви съвети да ти дадем, бе момче?Хвърли се от някоя сграда върху нея. Като станеш се извини и й се представи.
+1Първоначално написано от ArcaneRainFelL
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от myNameIsImmortal
Съвсем съм съгласна и аз съм 7 клас ,и ако дойде някъв от 6 клас да ми каже Харесвам те или нещо от сорта сигурно ще му се изхиля и ще го отрежа,па и точно тя тая сигурно се заглежда по други момчета !и знаеш ли дали има гадже
..айде успех
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
еми като за начало я заговори нещо какъв час имате ала бала запознй се с нея официално по добре и показвай защото както казаха по горе ще ти се изхили все пак си по малък от нея а тези пикли в днешно време тарсят голямата риба![]()
![]()
![]()
Аз точно така исках да направя(не исках директно да й го кажа) , вече не ме е чак толко срам .Ако дойде подходящ момент ще я заговора.
А и за коментара по-горе някои 13 годишни имат по-голени "РИБИ"от НЯКОИ 15 годишни.
Няма гадже,поне когато излиза е се с приятелки.
покания на някоя сладкарница![]()
в зоопарка е истината ...Първоначално написано от nebrejnata
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
У шибаната Враца нема такива екстри.![]()
![]()
Иди да риташ мач, учи или играй някоя тъпа компютърна игра
все пак 6-ти клас си доста малък за тия работи
пък и какво ли разбирате на тая възраст от сериозна връзка отговорности и т.н.
изживей си детството и се кефи на живота, жените ще дойдат сами с времето
тогава до близката рекичка![]()