.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Овулация

Град
    In the middle of nowhere
    Аз мисля, че проблема е за лекар.... тука не сме гинеколози да знаем какво точно ти е и можем само да предполагаме, затова не рискувай и отиди на лекар
    Come out, come out wherever you are...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Manenkoto
    Еми ако предместруалните болки са 7-8 дни и цикъл да няма значи бъркам. Взех тест ще видим утре сутринта
    Напълно е възможно предменструалните болки да траят по-дълго. Особено при закъснение на цикъла.
    А нещото, което ми прави впечатление е, че напълно изключваш възможността да си бременна щом си била в овулация. Ами именно по време на овулацията е най-голям шанса да забременееш. Не може да има бременност без овулация. Затова си прави тестчето и при нужда - на лекар.
    А, и се образовай малко.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Затова се допитах до вас. Да искам вашето меннеи какво е. Благодаря много. Надявам се теста да е отрицателен, че хич не ми се мисли. Стискайте палци и пак благодаря за информацията

Някой от вас ползвал ли е тест Престо и доволен ли остана? Защото взех такъв но не прочетох в нета хубави коментари за него и мисля да купя шур чек.

Направих тест и беше отрицателен сега остава само да се надявам, че скоро ще ми дойде. Дано да не са погрешни тестовете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си