- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Овулация
Няма мила, спокойно.Аз съм на това мнение. Но трябва да кажа че не съм 100 процента сигурна.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Тест скъпа ! Въпреки че вече си казах мнението и не се отмятам направи тест за да бъдеш напълно сигурна.Успех !
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
БТВ и на мен ми се случва това точно заради промяна в климата или от много притеснение!Първоначално написано от Manenkoto
![]()
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ами като бях на екскурзия в Америка например ми закъсня с 4 дни. И мисля че беше заради промяната в климата, и като цяло бах под много голямо напрежение - все пак бях сама. А като ми закъсня се притесних дори повече. Това разбира се не помогна. Но имайки предвид че не водя полов живот се замислих че няма място за притеснение и на следващия ден всичко беше ок.
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Дали пък няма разлика междъ двете а ??![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Боже много объркано говорите..
И как разбра,че си имала овулация?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Съжалявам,ама самият израз "Имам овулация" ми е адски смешен![]()
![]()
Абе винаги си има риск.По-добре си направи тест,за да разбереш със сигурност.Макар че щом имаш аДСки болки в яйчниците,значи трябва да ти дойде скоро.
Според мене най-добре направи си един тест, от това глава не боли... Недей да си много сигурна кога ти е овулацията. Апък естествено замисли се малко, задаваш си въпроса доста глупаво,какво като имаш овулация, ми то нали по време на овулацията и + - 1,2 дена преди и след това риска да забременееш е най-голям..А и има месеци когато жената няма овулация. Напълно логично е да нямаш мензис.. Ако някои заблуден сперматозоид е попаднал в тебеА и както преди мен казаха, закъснението може да се дължи и на времето.
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Още нещо гледай да не се притесняваш, това също оказва голямо влияние...
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
само аз ли не мога да ти хвана мисълта?![]()
Абе то и аз не можех да я хвана в началото,но вече я разбрах.Момичето искаше да пита дали е възможно да има овулация,а да няма цикъл и да е бременна.Много странно зададен въпрос според мен
.Ама тя разбра какво трябва да прави
![]()
А според мен момичето бърка овулацията с предменструалните болки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote