Добре де , не мога да ви разбера , ходите от седмица и вече сте сигурни , че искате той да ви е първия . За бога , момичета , какво става ?! Вече на никой ли не му пука , че е девствен , че девствеността е нещо специално и т.н. Тази тема , честно да си кажа ме възмути ... Имаш "гадже" , което е и толкова гадже де . Дори ти самата не можеш да го наречеш наистина гадже ... Просто , какво си правила въобще ? Не е сериозно , но няма друга алтернатива ... това ми прозвуча , точно все едно , не ми допада , ама като няма друг , защо пък не с него И какво значи "леко отворена връзка" според теб ? Както и да е , каквото и да си опявам в момента ( ако въобще някой го прочете ) , вече минало , нищо не можеш да промениш . Та към настоящето ... да го оставиш ли да си троши главата , ми миличка той те е изпреварил отдавна ... Много хубаво си те е оставил да си трошиш главата . Въобще не му ходи по гъза , няма смисъл , особено след неговото държание . Едва ли не никаква заинтригуваност
И въпреки всичко , първият ти път е бил с момче , с което нямаш никакви по-сериозни отношения , поне малко ... Все пак каквото и да е остава някакъв спомен , а при теб не вярвам да е от най-хубавите ...
П.П. На къде отива този свят ?
Виж, не съм поредната тъпа лигла, която не знае какво иска. Щом съм го направила с него, значи съм искала да е с него. Не си човека, който ще ме упреква за нещо. Да, девствеността е нещо специално и щом съм решила той да ми е първия, значи е бил специален и не, не съжалявам и няма да ми остане лош спомен (даже напротив). Не съм и тръгнала да му ходя по гъза ... не съм от тези момичета, които дай като е спал с мен и да му се лепна до живот. Няма да ме разбереш, каквото и да ти кажа, отношенията ни са прекалено странни от както се познаваме. Правил е прекалено много компромиси, чакал е прекалено много и се е борил прекалено много. Ама няма значение, не знам дори защо се обяснявам толкова, ама както и да е.
А накъде отива света ли? На никъде. Поколенията вече са прекалено деградирали. Не може да се очаква нещо сериозно от никой. Всичко се върти около пари или секс (да да, ще ме успорите, ама е така). Никой не мисли какво прави, на никой не му пука за другите. Всеки живее за себе си и докато го има това мислене, всичко ще става все по-зле.