- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тaтооооо
Една съученичка моя си направи надпис над ная работа РезервеКво мислите ? За мене е някво доста малоумно
![]()
Аз сега ще си направя на кръста или на рамото ... няква![]()
phah
Ми всеки има право да прави квото си иска, ама да наистина е много глупаво. Някакси тъпо е.. Все едно някои момче да напише на .ура си ТAXI..
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
На пръв поглед и на мен ми изглежда така,но като се замисля,няма да е чак толкова лошоВъпреки,че аз не бих го направила
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
всеки си има право на избор такаче на тебе и да ти харесва и да не ти харесва няма кои да ти послуша мниението
Е определено има разлика м/у ТАXI и RESERVEПървоначално написано от bazzil
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз обмислям да си правя ма не съм решила още къде и какво да е![]()
Come out, come out wherever you are...
![]()
Знам , че си е нейно тялото бе
Аз просто споделям с вас , че не ме кефи е така ама тука не мооже да не пуснеш тема и да не те нахранят Тва трябва да излиза на всеки който иска да пуска тема в тоя форум "Внимание ! Някви злобарчета ще те се опитат да те нахранят ! "
phah
кат не ти харесваме как отговаряме не пускай теми....Първоначално написано от balon4eee
Малко тъпо като цяло.
Интересно в началото, ама после като се замисля като някоя масичка цял живот, нз.
Дразни ме това, че момичетата, които аз съм виждал като си сложат татуировка почват да парадират с нея или се надуват. Супер неоснователно и мега дразнещо.![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Pxaxaxaxa,4e tva e originalno be kvoПървоначално написано от bazzil
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
Аз пък на kyра съм си татуирал БТК и като го погледне женката и ме пита ... защо точно БТК... отговарям ами.. "БТК за тебе е "
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
ТИ СИ ВЕЛИК !!!
БТК-Боли те куро![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Според мен е тъпо,но всеки меже да прави каквото иска с тялото си !!!
Доста тъпо![]()
Всеки си преценява сам за себе си. Аз мисля, че е малко курвенско.
Ми защо не...
ахх ти нямаш ли вечеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
приятелката ти вече е модерна