- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое от 4-те тела е най-яко според вас ?
Първоначално написано от Alexandra93
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
4-ката, щото ако не тренира 1 година ще остане същия, а другите ще спаднат, поради химията, която взимат. То направо си личи..
Don't tell me what I can or can't do !
3![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Бахти смеха, бахти излагацията![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
1 е най-секси![]()
2 но и 1 ми харесва![]()
2 :P
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
2 аз лично мисля че е най-добре изразено от всичките
Reality is wrong,dreams are for real.
2 аз лично мисля че е най-добре изразено от всичките
Reality is wrong,dreams are for real.
Az sum za 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бух Амиииии гласувах за 2 зАЩото тялото е ХУБАВО,нО ПОВЕЧЕ МИ ХАРЕСА 4 ДА СИ КАЖА ЧЕСТНО! Noo ne ми хареса лицето или поне не е застанал добре![]()
2!!!![]()
![]()
първотоо![]()
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
2 ми харесва![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
1![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
2 :P
честно да ви кажа има най добро тяло според мен е номер 3, но не е идеално има мазнина и няма мн релефна преса.... но поне има от всичко
Другите имат много от едно, а пък от друго напеример "раменете им са малки", на другия има гръб преса няма...
Трапец прайте ли бе душковци?
аве дигате ли или си барате пишките из форумите?
№4 !!!!!!!!
Момичета искам да ви питам вие впечатлявате ли се от "плочки" и други релефни неща. В смисъл тези плочки нещо като гърдите ли са?
Имат ли толкова голямо значение да са напомпени на мах? Бихте ли харесали някого с по низинен релеф?